Det kom ett brev.

Det kom ett brev, som gjorde mig så glad och varm i hela kroppen. Det föll en tår också, ja det gjorde det! Brevet kom från Dan, en av de deltagare som varit med på Vinden mot kindens löparläger. Nedan följer delar av brevet

Nu har det gått några dagar sedan vi avslutade löpar lägret och jag har funderat, analyserat helgen i lugn och ro.
  
En massa ord är överflödiga skulle kunna skriva hur många som helst men nöjer mig med detta.
 
Första dagens introduktion/presentation var kanon du hade en glad och positiv aura runtomkring dig, och sedan hände något magiskt
 ”då förstod jag denna tjej månar om hembygden på ett alldeles speciellt sätt, du släppte focus på dig själv och la allt krut på att presentera Överkalix på ett bra sätt med kommunalrådet tackar hotellet, Ica som sponsrade ja vi var till och med in i ICA affären och tackade ,lokala företagare som var med och tränade starkt gjort jordnära släp aldrig det beteendet”
  
Sedan så finns det en del ögonblick sekvenser som kommer att finnas kvar i själen, hjärtat och hjärnan tex :
 
2 minuters intervallerna jag och Ida sprang/ löpte tillsamman inga ord en knoge mot knoge efter varje intervall var nog
 vi behövde inte mera det var våran bubbla som du pratade så mycket om, sedan en snabb kram efter och då händer det
du kommer springande glad lycklig sprudlande av energi som att vi just gått i mål på ett VM just det ögonblicket kommer att vara livslångt.
 
Sedan trial löpningen när vi sprang ner då var det ett längre ögonblick av runners high allt kändes perfekt ,fulländat miljön underlaget,  benen lungorna ja allt ,denna känsla får man bara uppleva ett få tal gånger i livet så det kommer också att finnas kvar i minnet resten av livet förmodligen.  
 
Den känslan fanns också med under första halvan av långpasset med som  blev en riktig upplevelse.
 

Brevet från Dan värmer ty jag älskar löpning och känslan av den. Var gång jag lyckas förmedla den så mår min kropp och själ bra. Du gjorde min dag Dan så tack för dina fina reflektioner.

Min egen träning har mestadels bestått av mängdträning men min kropp är så uthållig och lätt nu så jag blir nästintill chockad var gång. Under dagens morgonjogg med Molly var benen lite tyngre än vanligt men det är inte så konstigt, Jag har inte haft en enda vilodag på 2 veckor även om många pass varit lätta distanspass.
image

image

image

Löpning med hund knytt i Flipbelt.

Veckan som gått har jag fått till bra pass och jag är i valet och kvalet om det inte snart är dags för ett längre lopp som passar mig och den träning jag bedrivit. Tips på bra och roliga Marathon någon?

Länge sedan min kropp tyckt om löpningen så mycket som nu . Känslan när kroppen snabbt kommer in i en fart som man för 1-2 år sedan höll på en tävling är fantastisk. En snabb återhämtning med några h mellan passen. Jag tittar på klockan gång på gång och inser att jag njuter vilket är jämförbart med distans löpning . Lätta ben och en skog som omfamnar mig. Det är då jag inser att jag är maraton löpare och hur mycket jag längtar efter att springa långt. Långt . Långt och få ta ut mig. Jag har också insett och reflekterat över hur jag ska kunna öka på slutet av ett kortare lopp istället för att tappa. Jag älskar att springa och vet du? Det är underbart.
image

image

Min älskade pappa .

Har du förresten sett att jag skapat en facebooksida för mina löparläger och arrangemang? Gå in och gilla och sprid den vidare så fler upptäcker Vinden mot kindens löparläger och Wellnescamp. Nästa år kan du fundera över att åka upp hit och vara med.
image

wpid-20150711_151917.jpg

Idag startar Överkalix marknad så ikväll väntar middag med lite party hos syster Ulrika med familj och det ska bli roligt att svida om i festkläder efter dagar av härlig träning och helgen som följer kommer bjuda på både snabba tempopass och långpass.
image

 

Smidigt att knyta Molly och Selma  i mitt FLIPBELT.

Mina nya Sziols
Xkross
Med mig i alla väder. I morse matt red.

 

wpid-20150716_103911.jpgADIOS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s