Ett livstecken.

Här kommer ett livstecken från mig. Jodå jag lever, tränar, äter och jobbar, skiter och promenerar, bloggar och skriver på min bok, planerar nya resor och kastar boll med hunden, pratar i telefon med mamma och sover. Det är väl lite så livet rullar på.

10537019_1083785644987840_551920745576755558_n

De senaste veckorna har jag ju som ni vet haft krångel med stortån på den motsatta foten som jag bröt. Troligen kommer detta från att jag velat skydda den skadade foten och därför lagt mer tyngd på den friska. Detta har resulterat i att jag istället velat skydda stortån och därefter snedtrampat genom att lagt tyngd på fotens utsida.  Jag har i alla fall turen att ha rätt människor omkring mig med rätt kompetenser så nu har jag äntligen fått bukt med stortån . Träningen har gått riktigt bra sedan Lidingöloppet och jag fick till en vecka med dryga 10 mil. Det var mentalt skönt med den veckan för då fokuserade jag på Johanna njutningpass med vinden mot kinden och på tiden mer än farten, även om jag måste medge att det går fort på träningarna nu, bra mycket fortare än det gjort. Jag märker att det hänt saker med mig och det känns lätt. Ja det känns lätt om jag får säga det utan att skryta. Jag reflekterar ofta över hur träningen känns. Ibland har man haft veckor när det varit blytunga ben och man mest tränar för att träna huvudet,  men efter Lidingö har jag inte haft dubbelpass utan ett pass om dagen som varit bra istället för två halvdana.

Bland annat fick jag förra helgen till ett långpass om 28 km i fredags och 20 km i söndags varav det senare låg med en snittfart på under 4.30 och det var god känsla hela tiden.  Här märker jag att jag gått framåt eftersom att jag kan hålla högre fart utan att bi trött. Utöver det låg något pass den veckan också på ca 15.17 km så att det drog ihop mil. Jag har också varierat mig med spinning.

 

Den här veckan som varit har jag löpt ett pass varje dag fram till torsdag, men sedan i fredags har jag kört alternativ träning med spinning. När jag går på spinning så hittar jag ett flyt som känns snarlikt löpningen och det är ju den känslan jag vill åt. Idag testade jag även Indoor Walking och med pulsklockan på låg jag mestadels mellan 140 och 152 i puls även om det givetvis aldrig är samma som att springa. Jag skulle kunna springa varje dag om jag kunde, men jag vet att min kropp behöver variationen.

12115758_1084010111632060_7285161336537736703_n

20 km i dryga 4.15 fart =)

 

I går fyllde min nästäldsta brorsdotter år så då åkte jag på kalas och åt god tårta och firade finaste Magdalena. Goare tösabit får man efter. Ibland har jag svårt att fatta att jag är faster till tre underbara flickor och moster till en flicka och en pojke.

12105730_1087018391331232_99509847439078852_n

12088406_1087018344664570_5004814707098181830_n

 

På väg mot kalaset!

När man ser på dessa ungar så inser man att man blir äldre, även om jag nog aldrig känt mig så stark som nu!

 

Den här helgen har jag också planerat inför 2016 och inser att jag verkligen vill satsa på löpningen. Har nog aldrig känt mig så motiverad som nu!

12118937_1087516541281417_8759016816553859193_n

Sist men inte minst har jag planerat inför kommande wellnessläger i Luleå som jag håller i. Klicka på länken för att komma till informationen.  Alla kan delta eftersom jag kommer ge dig all kunskap och motivation i rätt riktning du behöver. Många tror att det bara är duktiga löpare som kommer till mig eller de som redan springer mycket, men så är inte fallet. Det som är mest fantastiskt det är att alla är välkomna och att du som nybörjare verkligen kommer bli väl omhändertagen.

johanna_resized

 

 

Har du inte anmält dig ännu så är det hög tid att göra det för att få löpa med mig, ta del av teknik och inspiration, glädje och yoga, vinterlöpninginfo och hudvård. Det är nu den här årstiden vi behöver ge oss själva en wellnesshelg och koppla av och bara träna och må bra. Huden blir torrare och håret likaså. Själv märker jag att mitt hår och hud blivit bättre sedan jag började med dessa produkter. Kika in och se själv.

Rosenseriens produkter är ekologiska och när jag använder dem så får min hy en rosigare ansiktston utan ojämnheter. Ofta börjar jag med att rengöra ansiktet, sedan sprayar jag med Rosenvattnet som tillför fukt. Efter detta smörjer jag med moisturizer creme för normal to dry skin. för att tillföra ansiktet vad det behöver och som jag märker inte gör min hud fet längre som andra cremer jag tidigare använt gjort. Guld!

 

 

 

 

 

Nu kör vi!

ADIOS!

 

 

En reaktion på ”Ett livstecken.

  1. Vad härligt att du är på gång igen! Jag gläds med dig. Du inspirerar med din blogg och just nu känner jag att jag vill ut på långpass 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s