Löparlycka och snö på nosen.

Åh vad jag är lycklig nu. I allafall löpar lycklig.  Jag vågar påstå att jag är så redo att ta klivet in i ett nytt löparår.  De senaste tre dagarna har jag haft fina löprundor och jag har inte kört några regelrätta intervaller.  Däremot har jag ökat farten mycket och 4.22 känns lätt. Fart …
på mina villkor och känslan är god.
  Mycket god.  Som det ska kännas nu . Det känns som om jag utvecklas. 

Kroppen är nu helt skadefri och återhämtad och trots att det varit mycket funderingar och tårar senaste veckorna så har jag tydligen hunnit återhämta mig eftersom att jag presterar på träningen. 

I lördags sprang jag 31 km långpass.  Igår 5,5 km distans till gymet och sedan hem i tröskelfart.  Det senaste km kändes fantastisk och till och med hunden presterade.

Dagens träning var ändå bäst. 19 km i regn och snöblandat och vindens sus som fuktade mina kinder. Jag bara matade och matade fartlek och tempo och när jag kom in i gen var jag lycklig men knappt trött.

image

Lycka är ändå att komma in i bagarstugan med julstämning och juldtjärnan.  Det finns fördelar med att leva själv.

image

Du styr din egen tid. Det är helt tyst och du kan smida löparplaner utan att bli störd.  Så är det här. Det är tyst och ljudet från vardagspuls på TV 4 är allt som hörs.
Klockan är 18. Jag har jobbat. Tränat.  Och nu vankas middag med kyckling och grönkålspytt.  Självklart hemmalagad  . På mitt sätt.

Löpning i alla väder.
Alla temperaturer.
Regn och snöblandat är nog ändå mitt väder.
Vilket är ditt ?
Vilket är ditt framgångsrecept ?

ADIOS

image

image

image

4 reaktioner på ”Löparlycka och snö på nosen.

 1. Vad fint skrivet av dig Johanna. Man vill bara ut och springa efter att man läst om din löpar glädje. Du sprider verkligen ljus i december mörkret.

 2. Åh, vilka fina foton! Det är helt underbart att springa i snö! Även om det är lite halt o slitigt ibland så ger det ändå mer än det tar 🙂
  Friskt och vackert!
  Kram Johanna och kämpa på!!!

  • Hej Åsa. Tack för fin kommentar. Jo snö är härligt. Dock har vi nu bara svart svart blöt asfalt fram till under min runda då det kom snöblandat .
   Jag kämpar och njuter.
   Fortsätt peppa det värmer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s