Löparlycka och snö på nosen.

Åh vad jag är lycklig nu. I allafall löpar lycklig.  Jag vågar påstå att jag är så redo att ta klivet in i ett nytt löparår.  De senaste tre dagarna har jag haft fina löprundor och jag har inte kört några regelrätta intervaller.  Däremot har jag ökat farten mycket och 4.22 känns lätt. Fart …
på mina villkor och känslan är god.
  Mycket god.  Som det ska kännas nu . Det känns som om jag utvecklas. 

Kroppen är nu helt skadefri och återhämtad och trots att det varit mycket funderingar och tårar senaste veckorna så har jag tydligen hunnit återhämta mig eftersom att jag presterar på träningen. 

I lördags sprang jag 31 km långpass.  Igår 5,5 km distans till gymet och sedan hem i tröskelfart.  Det senaste km kändes fantastisk och till och med hunden presterade.

Dagens träning var ändå bäst. 19 km i regn och snöblandat och vindens sus som fuktade mina kinder. Jag bara matade och matade fartlek och tempo och när jag kom in i gen var jag lycklig men knappt trött.

image

Lycka är ändå att komma in i bagarstugan med julstämning och juldtjärnan.  Det finns fördelar med att leva själv.
Du styr din egen tid.
Löpning i alla väder.
Alla temperaturer.
Regn och snöblandat är nog ändå mitt väder.
Vilket är ditt ?
Vilket är ditt framgångsrecept ?

ADIOS

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s