Sömnkontot fylls på och nominering kan göras.

Under helgen som varit har jag verkligen mått så bra i kropp och själ.  Det har varit flera kvällar nu när jag gäspat bitti och varit som en sömndrucken  zombie  men det gör inte så mycket. Om kvällarna är jag och hjärtat ändå inne och varvar  ner inför natten och laddar batterierna. 

Det var något jag fick lära mig under mina veckor som sjukskriven för stress då jag sov dåligt en tid. Jag vaknade tidigt och jag somnade sent . Inne i huvudet snurrade tusen tankar. Det är därför viktigt med lugna aktiviteter före sänggående.  Jag fick då lära mig  hur viktig sömnen är för reparation av kroppens system och hur viktigt det är att vi inte gör saker som påverkar oss uppåt om kvällen . Jag undviker därför all fysisk aktivitet efter kl 20.00 och jag försöker att inte träffa för mycket människor heller efter den tiden. Om jag gör det så är det under lugna förhållanden där man tillsammans kan vaggas in i harmoni. Detta är viktigt för mig och för alla individer.

Träningen gör jag helst bort innan middag så jag sen kan ta det lugnt. 

image

Och äta god mat som stärker immunförsvaret  och ger bra med energi då man springer mycket.

I lördags körde jag alltså sista långpass inför årets första tävling   och nu väntar det svåraste av allt , att försöka få en formtopp  inför Sevilla genom att minska på träningen. 

image

Idag körde jag inte morgonjoggen  och det var länge sedan jag inte gjorde det  . Istället körde jag efter jobbet ett intervall pass med 70 sek fart ökningar  med kort vila mellan. Passet blev 12 km inkl lätt nerjogg  och sedan blev det fem lätta km med Selma ikväll.

Från och med nu ska jag inte köra två pass om dagen och minska ner mängden men behålla farten på intervaller.  I morgon ska jag träna med Anna Norén som jag åker till Spanien med.

image

Denna bild är tagen på min senaste halvmarathon . Det var en ny bekantskap  som skickade den till mig och jag tyckte den sade rätt mycket om känslan av målgången.  Så tacksam över allt jag fått uppleva.  Så tacksam över den disciplin jag haft senaste månaden då jag verkligen utmanat mig och inte enbart njutninglöpt. Så tacksam över allt löpningen ger mig.

Jag hoppas kunna fortsätta göra er följare stolta och jag skulle bli glad om jag kunde få vara med här

http://www.norrbottensidrottsgala.se/#C29

Lägg gärna en nominering på mig så kanske jag får representera löpningen och vårt län för några av de prestationer jag åstadkommit.

Kom i håg.
Vi är alla vinnare .

image

Adios

2 reaktioner på ”Sömnkontot fylls på och nominering kan göras.

  1. Hej Johanna.

    Jag har anmält dig till idrotts galan hoppas du vinner det kvinnliga priset, du är verkligen ett föredöme för att det går att lyckas bara man vill och följer sin dröm. Stort lycka till.

    Kram från Inger   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s