Sorg men också laddning.

Fan också.  Jag känner mig ledsen just nu. Ledsen för Annas skull då hon inte kan följa med till Spanien på vår resa vi så länge sett fram emot. Anna är sjuk och förkylningen sätter stopp för sevilla marathon.  Tråkigt tycker vi alla i sällskapet.

image

Finaste vännen. Det började ju så bra.

Väskan är packad och själv är jag  varken sjuk eller skadad mig veteligen ,  denna gång så det finns ingen återvändo.  Trots att jag älskar att springa så fruktar jag alltid distansen marathon ju närmare tävling jag kommer. Ett marathon  är alltid långt och smärtfritt är det sällan heller numera när man inte har vett att springa långsamt längre.

Nåväl jag har gjort vad jag kunnat och tränat bra.  Mina långpass är jag inte missnöjd över och trots vinter så har jag till och med kunnat köra fart på både bana och asfalt.

image

Sista passet hemma blev 6 km idag lugnt med några korta fart ökningar  och 10 km igår med hjärtat och några marathon inslag.  Helt ok känsla men lite seg inbillar jag mig att jag är. Marathonsjukan?

image

Vackert ute vid hamnen den södra. Is vägen glänser och vi är lyckliga som har så fantastiska vägar att springa på i Luleå.

image

Mitt enda minus är att jag haft svårt att vila senaste veckan och med facit i hand har nog inte min Nertrappning  varit optimal även om det är hälften så lite som vanligt.

I morgon kl 10 lämnar jag, Johan , Kenneth och Kent luleå  och sedan i em åker vi till sevilla via Barcelona.  På kvällen checkar vi in på ett fint hotel och på fredagen blir det att promenera och se sig omkring samt hämta number lappen.

image

Hoppas på samma känsla som vid min målgång på Stockholm marathon  2015.

image

Jag har en dröm och oavsett resultat så lever jag den här och nu.

image

Skänk all energi ni kan.
Vi låter er veta hur ni följer oss på söndag kl 09.00 om ni vill.

Förresten så hoppas jag du anmäler dig till mina kommande event.
Löparweekend  i Björkliden är öppen.
Löpargrupp med vinden mot kinden likaså start den 16 mars.

image

Hoppas vi ses.
There is nothing  like finding  the perfect moment.
Run

Adios

En reaktion på ”Sorg men också laddning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s