Därför ska du välja Vinden mot kinden.

För 3 år sedan gjorde jag milen under 40 och lyckan var total. Jag gick från att vara en vanlig motionär och sprängde någon slags gräns som många idrottare har om det som finns på deras Bucketlist. För mig var det givetvis roligt och motiverande och det kom plötsligt, snabbt och lika fort som vinden . Så här skrev jag då på min blogg:

 

 

 

Oh my god vad det är tungt att springa fort men ändå bara gör man det för det är som om benen följer med och ibland blir till och med armarna trötta av mjölksyra och man kommer på sig själv med att tappa fart för att det kommer tankar i huvudet som säger att jag måste ge mig för att jag helt enkelt inte orkar mer.

Jag vet att jag sagt att löpning är njutning och jag gillar njutning, men det är faktiskt njutning också att plåga sig själv hur sjukt det än kan låta. Känslan efteråt, endorfinerna.

 

Det som också glädjer mig att läsa är att jag i samma inlägg skrev:

Jag har som målsättning att placera mig top 10 på marathon inom en två års period. Man måste ha mål för mål är bra!

Jag har nått mina mål och längre därtill. Jag hade verkligen aldrig kunnat tro detta! I söndags sprang jag marathonsträckans 42 km med samma kmfart och jag älskade det från de första stegen samtidigt som jag också hatade det. Är jag en toka? Nej jag är bara en passionerad löpare! Det kan låta som en klyscha men det finns så mycket mer i denna kropp att ge.

 

Foto Ingvar Lundholm från Porsörundan 2013

jaaaaaaag

 

It is about finding the soulmate of running!

 

Sedan detta  har jag fortsatt träna löpning regelbundet på mitt sätt och upplevt glädje nästan varje gång. Jag vet att det kan låta som en klyscha igen när jag säger att jag aldrig varit helt slut, men det är faktiskt så sant som det är skrivet här på min blogg. Jag är en njutningslöpare , men det betyder inte att jag inte har en plan. Vad det handlar om att hålla sig skadefri och utvecklas utan pauser

Att vara löpare är en livsstil och endast den som inser det kommer att lyckas med sina tidsmål. Vad du sedan har för tidsmål är individuellt, men oavsett hur de ter sig så krävs det både pannben, kost, träning, sömn och andra aspekter för att nå dit. Ju högre mål du har vore det heller inte fel om det fanns sponsorer och stöd från de som ser ens potential och gör det lättare att hinna träna i en vardag som ofta kan vara fylld av aktiviteter med hund, skola, jobb, barn, städning, vattna blommor, blogga, laga mat och hålla efter. Oavsett hur våra liv ser ut så krävs det också någonstans en planering för att inte riskera att hamna i ett kaos där allting bara blir liggande och man plötsligt kommer på sig själv med att man glömt gratta sin syster på födelsedagen, eller att man inte träffat människor på andra sätt än genom träningen, för jag vet att det sociala är minst lika viktigt. Det får heller inte bli så att man äter sin mat vid datorn och sover i misär och inte orkar leka med sina barn för att träningen går först. Än mindre ska det vara så att man glömmer sig själv så till vida att man bara kör på och sätter sig själv sist!

 

Ibland kan man känna sig ensam i en stor sport som kräver många ensamna träningstimmar timmar också.  Det är egentligen aldrig träningen som är den största uppoffringen, om jag nu kan uttrycka mig så, men iom att den tar plats i en liv och så ska göra så blir planeringen ännu viktigare. Alla kan lyckas, alla kan. Bara man har viljan! Jag har verktygen om du har viljan!

 

Att vara löpare är en livsstil och när man älskar sin hobby så kommer glädjen och viljan av att träna.  Jag har funderat mycket på vad det är som gjort att jag själv utvecklas och min filosofi är det jag kommer dela med mig av i mitt företag Vinden mot kinden, soulmate of running här träningsglädjen är A och O. Jag kommer visa dig hur du hittar den och därmed också hur du ska träna för att uppnå resultat som lyfter dig och även leder till att din självkänsla blir starkare.

Jag erbjuder i mitt företag
Personlig träning
Online coaching
Löpträning oavsett om ditt mål är att starta eller ta dig vidare.

Jag erbjuder träning för företaget .

cropped-banner.jpg

efter mål1

Genom att anmäla dig till mina löparläger kommer du att få den största feedback och pepp samtidigt som jag kommer visa dig  framåt och göra dig till en bättre löpare. Sedan är det den löpare du kommer använda i resten av livet ty den kommer hjälpa dig framåt i så mycket!

Vinden mot kinden vänder sig till nybörjaren och medellöparen framförallt, men även den vara löparen som vill ha tips på hur man ska kunna utvecklas. Mina läger passar alla och utgår från individen och med erfarna ledare i olika åldrar kommer du få ut allting du behöver för att just du ska utvecklas.

 

johanna

 

wpid-dsc_3588.jpg

För det går. Det är jag ett levande exempel på. Många gånger hr jag fått höra att jag inte är tillräckligt snabb och att jag borde springa en mil ännu snabbare. Ibland har det varit lätt att lyssna på alla energitjuvar och ta åt sig, men någonstans så fick jag återigen min belöning nu i söndags när jag genomförde mitt 8e Marathon på tiden 2.51.56. Mitt första Marathon gjorde jag 2009 som nybörjare på tiden 4.15. Jag vet att allt är möjligt och jag vet att det blir så fantastisk mycket lättare om man också kan släppa på prestationen och inte vara så hård mot sig själv alla gånger och mot varandra.

 

Anmäl dig till mina läger så ska jag lära dig hitta ditt rätta löparjag!

johanna-nilsson-morjarv-sk

 

Anmälan är öppen.

Anmälan sker till jonsiponsi@gmail.com eller 0730744781

Välkommen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s