Erbjudande bara för dig i Luleås löpkurs

mat-vegetarisk-sallad

Som kom äntligen våren till Norrbotten. De första riktiga strålarna. Nu har ju jag fått min dos i vinter så jag ska inte klaga och det gör jag inte heller utan jag har faktiskt spenderat hela dagen inomhus jag. Men inte är jag bitter för det. Våren är lång och med löpningen kommer jag njuta mycket framöver, det vet jag!

I takt med att våren kommer så blir det också mer och mer möjligheter för härlig träning och nu är det snart dags för Luleås härligaste och mest inspirerande löpgrupp att dra igång. Viden mot kindens löpkurs  som sträcker sig 4 tillfällen och vänder sig till dig som vill lära dig springa och bli bättre på det för att göra löpningen till en livsstil. Gäller även dig som bor i Överkalix och den kursen jag startar där.

 

mat-vegetarisk-salladKursen innehåller alla godbitar och ger goda möjligheter till individuell peppning och coaching eftersom att jag tar emot färre anmälningar än vad en vanlig löpgrupp gör. Syftet här är att du ska bli sedd och få den bästa coachingen och få veta vad du kan ändra på för att utvecklas samt hur du ska göra det.

Vi kommer utgå från Södra hamn i Luleå de första av våra träffar, för att där är solen uppe länge och man ta del av det vackra skenet från solens nergång på isen . Jag är så redo att möta er, så att tveka inte att anmäla dig till första kursens premiär.

 

Detta får du och därför ska du välja Vinden mot kinden jämfört med de andra kurserna som finns.

  • En strålande ledare som kommer ge er all inspiration och glädje för att ni ska hitta passionen
  • Du får coaching av en av Sveriges och  Luleås bästa långdistanslöpare som har många års erfarenhet av att hjälpa människor framåt i sin träning.
  • Individuell coaching likt inget annat. Vilken löpgrupp ger den möjligheten?
  • Jag kommer alltid sätta dig först och du är målet, inte jag!
  • Ett två veckors träningsschema för att kunna fortsätta på egen hand och även uppföljning från mig. Du kommer veta precis hur och vad du ska träna för att utvecklas.
  • Rabatter hos min samarbetspartner Acctive sport och hälsa, den bästa butiken i Luleå med ett brett sortiment för löpare och idrottare med en välfylld klädavdelning och hälsokost.
  • Rabatt till Vinden mot kindens löparweekend i Björkliden.

Dessutom får du passion och löpteknik och verktyg för att lära dig springa skonsamt och utvecklande och även möjligheten att byta ut ditt träningsschema mot ett kostschema om du vill lära dig hur du ska äta för att utvecklas och orka mer.

 

 

Så missa inte att anmäla dig, utnyttja din friskvårdspeng och var redo. Att prestera handlar om att göra rätt, veta rätt och må rätt.

 

 

johanna (1)

 

I övrigt har jag tränat alternativ träning den senaste veckan. Jag har känt att jag behövt det efter den intensiva period jag haft sedan november som faktiskt resulterat i två nya personbästa på Marathon. Först i New york på 2.54.50 som jag sedan kapade ytterligare i Sevilla då jag slog till med 2.51. Lyckan var total.

20160221_115334.jpg

Nu är det ett tag till nästa stora utmaning som blir svenska mästerskapen i Marathon och då mina vänner ska världens bästa Bengt Ek följa med och heja på mig. Det blir riktigt stort. Fram till dess kommer jag att fokusera på mig själv, företaget Vinden mot kinden och dig .

 

ADIOS!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s