Att glädjas med andra är att utvecklas själv..

Blir lika imponerad och bubblande glad var gång.  Deltagarnas energi och duktighet. 

Att vara duktig handlar inte om att springa fortast eller hoppa längst utan det handlar om att varje dag göra sitt bästa och testa nya utmaningar likväl s att kunna glädjas med andra och när det går bra för andra. En vinnare blir aldrig folkkär med mungiporna neråt och helt ärligt hur kul är det att alltid vara missnöjd och jämföra sig med andra så till den milda grad att man inte kan glädjas med andra ?

Jag älskar verkligen löpningen och att få jobba med att träna andra. Jag skulle kunna göra detta jämt jämt jämt och jag hoppas glädjen jag känner smittar av sig. 

Under åren som gått har jag varit löpcoach på löpläger  för nybörjare och motionärer.  Jag har träffat den som är i start groparna  att lära sig springa men även den som kommit långt på sin resa. Hos vinden mot kinden är alla välkomna. Alla skall bli sedda. Alla skall utvecklas.  Fokus är individen och glädjen..

image

Glömmer aldrig när Anna Karin och Anna carin som jag coachat nådde sitt mål och sprang sina första 5.4 km i trail.

Under åren som gått har även jag gått från motionär till elitidrottare och insett att det jag gillar mest är att träna andra och inte mig själv.

image

image

Jag vill gå vidare med min dröm och vinden mot kinden. Vinden mot kinden välkomnar alla och erbjuder förutom kurser i löpning för privatpersoner  även individanpassad pt träning för både löpare och andra idrotter eller bara för hälsa och välmående.  Kika in på min hemsida med ny adress
Www.vindenmotkinden.com

I sommar kör jag Löparhelg i Björkliden och erbjuder förutom midnattssol både yoga
Löpning och löpstyrka.

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s