Detta händer på Vinden mot kinden

Det händer en del saker kommande veckor och dagar och jag är glad att JUST DU vill vara med på Vinden mot kindens äventyr och coaching.

 

Jag har startat en kurs i Överkalix och det finns ännu plats att hoppa på trots att man missat första tillfället.

20160408_160532.jpg

 

Den 26 april startar vi upp i Piteå.  Det finns enstaka platser kvar så passa på att anmäla dig nu för att säkra din plats till vårens mest inspirerande kurs.

johanna (3)

 

Den 27 startar jag upp i Luleå igen och även här är det Johanna och Johan som kommer ta er fram på olika äventyr. Ingen kurs är den andra lik och det är mer än en kurs för det är ett koncept som bygger på både glädje, kunskap och träning så att du behöver inte heller vara otrolig att du kommer att komma hem och känna dig onyttig. Det finns även här några platser kvar.

img_20160304_214621.jpg

Den 14 maj är jag i Kalix på en motionslöparworkshop som jag ordnar för första gången! Detta är nytt och ni är de första som får veta. Läs mer här:

Detta vänder sig till alla som vill hitta glädjen och lära sig springa, utvecklas och att framförallt göra rätt med en erfaren coach.

Den 1 till 3 juli är det dags för Vinden mot kindens löparweekend i Björkliden och då hoppas vi att vinden är snäll mot oss och smeker vår kind medan vi ska njuta av fantastiska vyr och fin löpning i vackra svenska fjället!

Läs mer här

Den 16 och 17 april är Vinden mot kinden-Johanna Nilsson på Gotland  och Visby och deltar i ett motionslopp på lördagen samtidigt som jag ska vara löpcoach och hålla i en föreläsning på söndagen. Bor du där så kom och lyssna. Läs mer om detta här

 

Hoppas vi ses på några av de närmsta eventen och välkommen att kontakta mig om du är intresserad av att jag kommer till just din ort och håller i löpning eller träning, föreläsning eller inspiration!

/Johanna

 

 

Adios!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s