Vinden mot kindens löpkurser

Vinden mot kindens löpkurs i Överkalix. Bra med syre i luften, lätt regn och en Johanna som sakta börjar hitta kraften igen efter sin sjukdom.

löpkursöverkalix1

löpkursöverkalix2

Trots regnet hade 3 deltagare hittat hit denna söndag istället för Torsdag. Normalt är det ett gäng på dryga 10 deltagare i olika åldrar på den lilla orten Överkalix norr om Luleå. Det är härligt att se deras iver och glädje och det är så roligt att vara deras coach . Det ger mig själv kraft och motivation inför mina mål SOM NÄRMAR SIG MED STORMSTEG. Om en månad är det dags för halvmarathon. Har inte helt bestämt vilken halvmarathon jag ska springa  och tills detta ska jag vara stark och frisk och snabb och uthållig. Fy farao vad jag ska springa! Två veckor senare är det dags för Stockholm Marathon och det svenska mästerskapet dit jag även i år kvalar in. Det är så grymt roligt att få stå längst fram med de bästa löparna i Sverige och några av de bästa i världen. Stoltheten är stor över att just jag får den möjligheten.

 

Nu väntar en god Souvas hos mamma och pappa innan hemfärd åter till Luleå.

ADIOS

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s