Annelie på Sveriges radio kämpar på med löpningen.

Idag var det dags för andra löpträningen  med Annelie på P4 Norrbotten och Sveriges radio.  Ni kanske kommer ihåg hur Annelie mitt under ett inslag med mig fick en utmaning av sin kollega att låta sig tränas av mig .

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=98&artikel=6407737

.  Alla avsnitt kan lyssnas på hela programmet.

Lyssna här från förra veckan

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=98&artikel=6414257

image

Sedan vi träffades sist har Annelie kört det program hon fått av mig och som är gjort enbart för henne. När jag utformar program så utgår jag från individen och min egen erfarenhet.  Eftersom jag gått från att jag varit soffpotatis (nybörjare själv)   till att idag springa med löpningen som livselement  så vet jag hur och när progressionen  skall stegras. Alla kan springa och göra det länge om man får rätt  verktyg och hjälp.  Det är här jag och vinden mot kinden kommer in i bilden.

image

Redan idag kunde jag se en mer motiverad Annelie.  Det märktes att hon utmanat sig och inte ens det blåsiga och snöiga aprilvädret  bekom  henne. Jag kan se en förändring i positiv riktning vilket jag är noga att tala om för Annelie.

På dagens pass stod ett nytt sätt att träna på och om du vill veta hur så får du lyssna på förmiddag i morgon mellan 11 och 12 då allting sänds. När jag coachar lägger jag aldrig upp träningen på samma sätt utan man möter på överaskningar  kontinuerligt. Jag använder min kunskap och kreativitet i min coaching.

Kan iallafall säga så mycket som att jag är grymt stolt över att Annelie kämpar på så bra inför den utmaning som väntar om ca 1 månad.

Vill du också hitta löpglädjen och springa med en coach ? Anmäl dig till någon av mina kurser eller varför inte boka in dig på en privatlektion  med mig om löpteknik.  Kanske är det så att ni är en grupp som vill utmanas tillsammans och osåfall är ett PT  small  group  ett ypperligt tillfälle .

Kontakta mig för mer info.
Jonsiponsi@gmail.com

Vi hörs och ses
Nu blir det soffmys  med The eftersom det är snöstorm utanför fönstret.

Adios

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s