Tack för en lyckad premiär och uppstart.

Äntligen. Så kom dagen när det var dags att inviga Vinden mot kindens-runningcoaching söder om Luleå.   Som  jag har längtat efter premiären av vinden mot kindens löpkurs.  Idag var det äntligen dags .   Tyvärr kom regnet lagom till vi startade men det var inget som stoppade oss. Nej tvärtom var vi bra förberedda och vi andades in den bästa luften som fyllde våra lungor.

-Det är nu det ger , säger ledaren Anna Norén med charmigt Piteå mål och visst lever det gamla ordspråket  om att det inte  finns dåliga väder kvar.  Jag hinner tänka, att även om jag inte sticker under stolen med att jag föredrar  sol  och vindstilla  så  har jag gjort några av mina bästa lopp i regn .Hur det än är så kan inte mycket mäta sig med den där känslan av välbefinnandet efteråt. Allting smakar lite bättre och ser lite bättre ut EFTER EN LÖPRUNDA!

image

Jag befinner mig omgiven av glada och peppade deltagare i olika åldrar och redan här känner jag att jag nått ett av målen med min kurs. Jag vill ha bredden och nå ut till alla.  Ålder och fysisk kapacitet  ska aldrig vara ett hinder.  Jag var själv ”gammal” när jag började springa och jag har ändå hittat både glädjen och sett till att jag utvecklats med råge. Allt går om man tror på sig själv och i Vinden mot kindens löpkurs arbetar jag inte endast för att hjälpa er att hitta löpglädjen utan även det mentala kommer in. Jag kan hjälpa ER!

image

Löpteknik.
Så här ska du inte springa om du vill minimera skador men kom ihåg att vi alla har en personlig stil. 

image

Träning och peppande  ord kan ge så mycket till oroliga löpare. De flesta tvivlar mer än en gång på sin egen kapacitet och sin egen förmåga. Låt inte detta ske, nej bort med hjärnspöken och in med det positiva tänket!

image

image

Anna och jag efter kursen slut.
Vi ses nästa vecka och redan i morgon är det Luleås tur att hitta löpglädjen  och löpkänslan. Vill du vara med ja då ska du anmäla dig till kursen. Finns några platser kvar!

Adios

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s