Fortsättningen.

Dagarna efter Stockholm marathon har jag verkligen njutit av min prestation.  Jag har reflekterat och analyserar givetvis också eftersom att det flöt på så bra så vet jag att det snart är möjligt med 4 min km i snitt ( idag 4.03) och det är inte mycket men ger mycket på det långa loppet.  Hade så gärna önskat att jag anmält mig till Berlin marathon men nu gjorde jag icke det. Någon som vet av en trevlig mara i höst så hojta.

Nästa större tävling blir i augusti då jag ska springa ett lopp på 4.5 mil. Fast fram t dess är det inte viktigt stressa vidare ens i tanken.  Det måste få ta minst 1 vecka av återhämtning  efter en mara.

image

         Lycklig efter målgång.

Jag är så fantastiskt glad stolt och lycklig över att jag fick till detta lopp. Min kropp var fräsch helt igenom. Jag lyckades prestera trots allt som varit. Jag lyckades få fram det jag ville.  2.53. En tid jag för två år sedan aldrig kunnat drömma om.

Tack återigen för alla hälsningar  och grattis. Nu är underbart goa.
Dessutom är det så mysigt att åka till värmen och utlandet och bara stressa av och inte behöva ha tider att passa och tänka på mat och träning.

image

image

Jag har idag joggat 12 km efter stranden och sedan ätit en lång frukost med mamma framför poolen.  Njuter.
Fångar dagen. Äter och dricker gott med familj och vänner.

Vill aldrig att detta ska sluta.

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s