Kamratstafetten och godmorgon benen.

Sprang Kamratstafetten  ikväll som arrangeras av Lulekamraterna.

image

Första gången som jag springer med Morjärv på den.. Just nu är det inte många aktiva i klubben som är friska och oskadade så på damsidan slutade det med att Anette och jag fick köra dubbla sträckor om 2.6 och 1.7 km. Kul och tufft men mest nöjd med sista sträckan 1.6 km då jag hade bra fart.

image

Inte jätte konstigt för en långnötare  egentligen  med två sträckor och med en 30 km tävling på lördag kunde det bli bra med lite fart i benen. Fart är bra och nu ska jag satsa på ännu mer snabbhet också.  Att våga är att vinna och tvärtom.  Mer fart kommer göra mig snabbare även på maran och målet är långsiktigt. 

Veckorna efter Stockholm marathon

Har kört på med sköna distanspass  senaste 8 dagarna utan vila så I morgon och fredag väntar lugna promenader och lätt jogg. Fredag blir vilodag och resa till Överkalix.   Kroppen har sedan maran känts bra och det har inte infunnit sig någon skada eller ömhet. Dessutom har det känts kul att springa igen. Riktigt riktigt kul.

image

Tyvärr har hjärtat fått en liten knöl under magen i anslutning  till en juver så till veckan ska vi kolla upp detta hos vertrnär. Hon har fått nytt foder idag och mammahjärtat svämmar över av kärlek för denna 🐕.  Du får inte bli sjuk hjärtat.

Nej vi ska ha många år kvar ännu.

image

Älskar dig.

image

      Igår på vår tur tillsammans.

image

På väg mot mål idag.
Foto Thomas Johansson Ok Renen.

image

     Foto Thomas Johansson

Samtal med Bengt Ek före start. Kallt och regnigt och egentligen inte alls motiverad.

Men. .

image

Stämningen stiger och lagen är redo.  För att inte skapa för mycket press tar jag sträcka 2 och 4 idag.  Anette får starta och trots en ålder på 61 så är hon stark och springer bra. Inspirerande och kul att representera  Morjärv ikväll, en förening med de flesta av individer i olika åldrar som Bengt Ek är med och peppar.

image

Kommer hem och ler med hela kroppen. Ett bra tempopass . Gläds dessutom över att Lisa Ring sprang på nytt pb på sm milen idag Och 36. 08.
Stort grattis.

image

image

Totalt 16 km idag med blandning av fart och distans och återhämtning  och avslutar med detta.

Jaså du siktar mot maran nu säger reportern idag efter min målgång så jag säger att detta var ett bra fartpass efter maran.

– NEJ det var för två veckor sedan sade jag och inser att även en sportjournalist  kan glömma att läsa tidningen ☺ och ha semester.

Läs mer om loppet här och de herrlag som gjorde upp om segern mm.

http://http://mobil.kuriren.nu/sport/succlaget-slog-till-igen-8884531.aspx

kram och hej.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s