Löpgrupp Ica runningclub och kostrådgivning

Jag brinner för hälsa och träning och älskar att äta. Jag anser att  och balanserad samt näringsrik kost gör oss pigga, fräscha, minskar stress, bidrar till bättre sömn samt prestationer. Maten har en otroligt viktig del hos oss levande individer och därför har jag utbildat mig till kostrådgivare och personlig tränare. Jag brinner väldigt mycket för dessa områden och har egna erfarenheter av bland annat IBS som är irriterad mage som behöver extra omsorg och omtanke.  I många år gick jag omkring med stress och magproblem utan att förstå vad det berodde på .

I vår  vardag behöver vi vara pigga och ha energi. Vår kropp behöver bra energi för att orka träna, jobba, sköta hus och hem och vara en god kamrat. Vår kropp är som en bil. Om den inte får energi så  tar färden slut och det vill vi inte. Bilen tankar vi för att den ska kunna ta oss långt och vi underhåller den också kontinurligt för att inte riskera att drabbas av skavanker. Vi öppnar plånboken för detta, så det är också en självklarhet att göra det för vår egen hälsa. Vi behöver alla se över våra vanor och vår kost. Här kan jag hjälpa dig.. Det kan handla om små förändringar. Det handlar aldrig om att gå på dieter.  Med rätt råvaror behöver du aldrig banta. Jag tror inte på att banta utan jag tror på att äta allsidigt och lära sig mer om vad som man kan välja mer och mindre av. Genom att uteslutande dricka bantningsdrycker och blanda shakes så kanske du minskar i vikt, men inte långsiktigt. Detta kan aldrig skapa en långsiktig hälsosam livsstil hur enkelt det än kan låta.

frukt

Däremot kan träning och kost det! Nu har du chansen att testa!

Ica Runningclub Hertsön.

Jag kommer från och med augusti den 30e augusti  och framåt vara på  Ica Hertsön och leda en spännande och kunskapsrik inspirerande löpgrupp i de vackra omgivningarna på Hertsön. Tillsammans med mig får du lära dig hur och vad du ska tänka på för att bli bättre på att springa .   Denna löpgrupp vänder sig till alla som vill börja med löpning och välkomnar alla åldrar och alla kulturer .  Du betalar endast 500 kr för 5 tillfällen så missa inte detta. Obs:  rabatten gäller endast för dig med Icakort.

Den 30 augusti ( tisdagar kl 18.00) startar Vinden mot kindens Icarunningclub som är 60 min träning tillsammans med mig. Vi kommer lära oss traillöpning, träna konditionen, styrkan och smidigheten och efteråt bjuds du på nyttiga surprises. Som Ica medlem betalar du för denna löpgrupp om 5 tillfällen a 60 min endast 500 kr (ordinarie pris 1000 kr)

Läs mer om löpgruppen här:

 

Du får också till förmånligt pris köpa personlig handling tillsammans med mig och betalar endast 395 kr för detta under löpgruppens gång.  Handlingen sker på Ica Hertsön  som är en fräsch butik med ett bra utbud av fräscha råvaror.

Jag erbjuder också:

 

Personlig Kostrådgivning, 60 min

Vid ett tillfälle träffas vi under 60 min och utgår ifrån dina mål, behov och förutsättningar. Vi kollar på hur du äter idag och vad vi kan göra för några förändringar för att du ska må som bäst. Vi tittar på vad vi egentligen är gjorda för att äta och hur maten påverkar både kropp och själ. Tillsammans gör vi de förändringar som krävs för att du ska komma dit du vill. Önskas en analys av en skriven matdagbok går vi även igenom denna.

Pris 800 kr .

 

Anmäl dig till löpgruppen genom att maila mig på jonsiponsi@gmail.com.

 

Dela gärna och sprid detta till vänner och bekanta. Alla är välkomna för syftet är att vi ska ha kul tillsammans och hitta verktyg att utvecklas med.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s