Lite bubbel och korv och löpning.  

Jag är med i elitledet för årets ultravasan 45. Det kommer vara massor av spännande live sändningar och intervju för oss men jag har bokat flyg kl 07 från Luleå och har dessutom 34 mil med bil för att ta mig till Mora. Jag vill så gärna hinna vara med på denna presskonferens tillsammans  med övriga elitlöpare och min egna coach Jens Nilsson som inte springer själv utan följer med oss som stöd. Med på färden har jag också super Johan Nordqvist min bundsförvant och teamkompis.  Som stöd har vi även Karin och Håkan Hanning så inte kan jag säga att jag kommer känna mig utelämnad i allfall.


Om drygt en vecka är det dags. Åh som jag längtar. Jag längtar efter att bli riktigt trött och hitta känslan efter loppet som jag brukar . Jag längtar efter att släppa på träningen och låta min nu mängdtränade kropp som vill springa 🏃 springa få tråna och längta efter det som väntar.
Jag längtar. 

Träningen senaste veckorna har gått mkt bra. Jag har en fartuthållighet som känns bättre än för 6 månader sedan. Jag har ett bättre löpsteg och högre höft.  Jag är lätt i sinnet ty Selmas bakterier har börjat bekämpas. 

I morse 18 distans km med en hel del 4.30 fart lätt som en plätt liksom. 

4.24 är heller ingen match.  Mina nya skor känns som en Lisa för foten och jag känner mig som en ultra 👑 på jakt efter knark. 

Jag vill.  Jag kan. Jag ska.

Senare. Ja men just fan jag har inget bubbel. Hur gör jag. Solen skiner och jag bestämmer mig för 6 härliga km in till Systembolaget.  

l stan med nya Salming ryggan för att köpa bubbel och lite korv.

ja men lätt den mest välklädda idag.

Var grymt sugen på korv idag och därför följer jag mina lustar och steker korv och äter wokgrönsaker med bubbel till.
Det återstår 1 vecka.  Vad är väl en vecka ?
Ultravasan hägrar. Ultravasan.  45 km med sikte på att också hålla min drömfart hela racet. 

Jag kommer lägga upp startnummer senare för er som vill följa mig i jakten mot mitt ultra Marathon. 
Adios. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s