Hitta din styrka kvinna. 

Det återstår några dagar till sommarens viktigaste lopp Ultravasan 45.  Tyvärr har inte uppladdning  av min sista vecka gått som jag hoppats så nu lägger jag mitt hopp till att det ändå släpper när starten går och att de sista bihåleinflammationkänningarna släpper till på lördag kl 09.00.

Egentligen är det bättre än någonsin men jag vill verkligen att kroppen ska vara 100 procent fit for fight på lördag. Jag vill mata som bara jag kan och inte slurpa som i ett sugrör.
Började känna av min förkylning under helgen , närmare bestämt fredag förra veckan  och efter måndag klingade det av mer och mer ingen feber eller halsont men som att andas från ett sugrör ungefär . Trots två doser kortison spray är det ännu inte helt bra.
Denna vecka har jag druckit så mycket Ingefäravatten att det står mig upp i halsen.. Brrrrrrr.  Är mäkta less det nu men vad gör man inte för att springa med känsla ? 

Efter Kivijärviloppet på lördag då jag gjorde en  tid jag är mycket nöjd med så har jag joggat lätta pass i 4.45 min per km till 5.15 min per km..Känslan har varit att jag kunnat fortsätta och velat fortsätta och 10 km är ju knappt en uppvärmning  så att påverkas av snoret är jag inte i den hastigheten i allfall. Men 4.5 mil är långt och mon målsättning  är inte längre att bara ta mig runt.:D
Måndag blev 75 min lätt traillöpning och tisdag 11 km varierad löpning. Mest för psyket och välmående. 

Onsdag idag blev 10 km asfaltlöpning innan jag åkte till stan för lite shopping och fika med min väninna Anna som skulle springa Hamnmilen ikväll. .
I morgon är tanken vila förutom cykling in till stan och promenader med hjärtat.

Hitta din styrka kvinna.

Plocka fram allt du har inom dig. Du har det men du måste få det att stämma.

Med vinden mot kinden är du aldrig ensam.


En dag på stan gav nya kläder och mer motivation. 

Om 3 dagar är det dags. Blir det start ? Hittar jag känslan?

Det får du veta om du följer mig och vinden mot kinden här på Instagram och Facebook. 

Vinden mot kinden är de magiska orden.

Skål. Mer Ingefära vatten .

Eh, jo.

Adios. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s