Dagen då allting löste sig.

Åh herregud vilken dag. Vilken vecka. Nu Har jag det bästa och det värsta kvar. Mest gott förstås för att springa är ju det bästa jag vet och detta lopp tillägnar jag min kära mor Gerd som i morgon opereras. 

-Mamma du skulle varit hos mig ikväll. Vi skulle ätit gott och druckit ett glas vin ihop. Du skulle lugnat mina tävlings nerver och sedan städat mitt hem i morgon bitti precis som jag vet att du älskar att göra. Ingen är som du mamma. Du vet att hur världen än snurrar på så finns det ingen som är som du. 
Du ringde mig nyss och dina tankar är hos mig. Inte ens i stunder när du har det svårt är du självisk . Herregud mamma du vill alla så väl.

Jag känner din kärlek och alla andras stöd.   Jag känner att det finns människor som faktiskt förstår hur viktig löpningen är för mig. Att saker och ting sedan inte blir som man tänkt sig är något vi aldrig kan påverka. Att mitt liv bygger på lite andra byggstenar än andras men att jag följer mina drömmar och tror på mig själv.

 Har aldrig haft så dålig uppladdning på många sätt. Först förkylning som inte velat släppa.  Sedan föll min älskade mamma och bröt armen så hon måste opereras i morgon bitti  för att rätta till benet och lägg till älskade hjärtats infektion som ännu inte är helt läkt. Dessutom ställde hundvakten in och ända fram till för 1 h sedan var min start på Ultravasan  hotad. 

Det är ju bara ett lopp kanske man tänker. 

Fast nu funkar det inte riktigt så. Detta är inte ett lopp.  Det är ett liv.

Det är ju inte bara ett litet lopp. Det är ju mil som ligger bakom och massor av målmedvetenhet. Tårar och skratt och mestadels en himla puzzel vars bitar sitter någonstans på min just nu , av mat uppsvällda Marathon kropp. 😄
Nu är det klart. Jag åker.  Tack vare människor som ställer upp för mig i vått och torrt så lyckas jag ro detta i land.  Att starta.  Sedan kvarstår att ta mig i mål men jag har gjort mina bästa lopp förr de gånger jag haft en piss uppladdning  så att maybe  baby  blir det så denna gång också.  
More to Come. 

I morgon kl 06.35 lyfter ett plan.

Världen kommer snurra på på på 

Till jag hör din röst igen mamma.

Adios. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s