Lopp efter lopp med känslan. 

Är bara så sjukt nöjd med all löpning just nu. Wohoooo. I know what I want and I know how to get there.  Hur det än är vill man inte gå bakåt eller stagnera i sin utveckling och trots att min väg framåt inte går super fort så går den i allfall framåt. Det är jag så tacksam över och det är nog det som gör att jag har den inspiration jag har. Jag tycker äntligen det är kul att tävla igen på hemmaplan. Wohoooo. 

Framförallt att jag bara utvecklas och har gjort på samtliga distanser i år. Marathon. Ultra 45. Milen. Inga rekordtider på milen men jag är skadefri och uthållig  och det räcker långt.  

Har bara gjort 1 halvmarathon och 2 millopp I år   och blir inga fler heller. Inte i år. Men garanterat nästa år. 

 Nu återstår 1 lopp till i år och det blir det fruktade terrängloppet  i vår huvudstad. 

Idag sprang jag DM 10 000 m som är mitt FÖRSTA mil lopp på bana någonsin. Det är även mitt 4e renodlade 10 km lopp de senaste 2 åren så ni förstår att det blir fler  marathon än mil lopp på 1 år..

I dag på jobbet har jag känt mig nervös just pga detta men också eftersom jag har press på mig själv. Jag vill ju vara pigg och få den där känslan av lätthet. Jaf vill kunna mata och ha krafter kvar ty det ger boost . Jag visste att om jag får ett bra pass idag så kommer jag att veta huruvida det kan bli ett bra lopp på Lidingöloppet. Det ger mig indikation och morgonens jogg på 7 lätta km  talade för lätta ben tack vare Lenas massage på Kroppsbalans igår. Wohoooo. 

 Känslan vänner. Ni vet ni som springer att det är den man letar . När den infinner sig kan världen snurra på lite mer. När man känner sig I toppform.  

Är toppen nöjd med min tid på 38.01 idag på DM. Jag lade mig med Johan och en till i samma klunga och det kändes kontrollerat hela tiden..det finns mkt mer att ge och det är grymt kul att springa på bana..hade nog kunnat testa fler lopp och kanske framöver ett 6 h ultra också.  Tack Thomas J  mfl för peppade hejarrop. 

Mehdi och jag efter loppet. Hans 2a mil lopp ever .grattis.  

Johan Nordqvist fick guld i H45. Grattis. 

Grattis till mig själv också. 

Åh det är så mycket jag vill. Efter detta år vet jag ju ännu mer att jag har mer i mig och ännu är inte säsongen slut. Jag har ju Lidingöloppet  kvar och hoppas på en god känsla.  Terräng är inte riktigt mitt hemmaområde men 30 km är en bra distans för jag blir ju liksom starkare ju längre in i loppet jag kommer.

Jag hade inte mjölksyra  en enda gång idag och vet att det finns så mycket mer att ge i mig. Jag tappade ingenting och känslan i mål var fantastiskt.  Jag vann ju dm guld och satte pers så vad mer kan jag begära ? Jag har ju inte ens kört fart senaste 3 månaderna mer än inriktat mot ultra .

Dagens träning.

7 km morgonjogg och 10 km tempo.

Adios. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s