Running makes me alive!  

Sitter och skriver lite på min altan i den härliga hösten vi har. Solen lyser så klar och bara ljudet från vinden gör sig hörd. Jag njuter av stillheten. Jag njuter av att jag har hittat kärleken och inspirationen för att skriva igen. Det finns utrymme i mitt sinne just nu. 
Vaknade efter en god natts sömn och det behövdes. Jag har sovit dåligt flera nätter då jag jobbar natt och inte riktigt kunnat koppla av när det varit dags. Detta har medfört att kroppen varit seg men det till trots har jag presterat på tävling. I kväll ska jag springa mitt livs första 10 000 m på bana och det lär knappast bli någon rekordtid .  Dock är det inte därför jag springer utan jag ser det som ett bra träningspass inför Lidingöloppet  om 2 veckor.. i kväll ska  jag  dit med jobbet för vi har en kille som ska vara med . Själv springer jag också i veteranklass k K35.
I övrigt mår jag bra tycker jag och har hittat rutinerna iom det nya jobbet och jag orkar liksom med att tänka igen. För mig som har haft utmattningssyndrom så är det väldigt viktigt att ha kontrollen och inte för mycket ostrukturerade tider och så. Då blir det to much för mig. Jag kommer aldrig glömma den dagen jag stod i receptionen  på min dåvarande arbetsplats  Gerdahallen i Lund och mitt hjärta började rusa. Jag blev nästan svimfärdig och så rädd att jag började kallsvettas.  Förstod inte vad detta var. Sedan nätterna då hjärtat rusade och bankade som om det skulle komma ut. Panikångest som givetvis inte är farligt men som upplevs farligt för en 27 årig kvinna som jag var då.
Idag har jag lärt mig tyda kroppens signaler och när jag märker att det blir to much  så styr jag upp livet och minskar ner på stimuli och intryck.  Jag älskar att vara själv och bara känns hur allting repareras.   Något som mycket har hjälpt mig är ju löpningen och de bästa passen för mig är när jag springer i skogen.

I veckan har jag tränat var dag och fokuserat på distans och en lätt känsla    sedan Granlunken.   I lördags var jag seg i benen vilket inte är konstigt heller med tanke på 3 lopp på 3 veckor varav 1 på 45 km och en maraton tid under 3 h på Vasaloppspåret.  Tackar min kropp som har en snabb återhämtning  och gör det möjligt att prestera lopp på lopp. 

Ikväll är det alltså DM 10 000 m som gäller för första gången någonsin.  Jag har varit på massage i går  och på morgonens 7 km jogg kändes den stelhet jag haft i höften borta. Jag tror att detta kan hjälpa mig mot att bli snabbare i marathon som är den distans jag gillar bäst. Jag är för bekväm på mina träningar och tycker för mycket om att njuta fast så länge jag går framåt och utvecklas så är det ju ändå bra.

Frukost ute på altanen. .en smoothie med jordgubbar och banan samt Bensby Långa från Brödbutiken i Luleå. 

Selma var med mig i morse. Ville fortsätta och fortsätta.  

Running  , for my mind and legs go fast..

Massage , for my soul and body to forever last 

Cava ,  for the taste and spirit of my old I.

Living,  for my life,  as running making me fly so high. 

Writing for reflection of my day. 

Loving what ‘ s  worth loving in a way 

Thinking of the people that I love 

Crying for the ones that are above 

Thinking inspiration like you mum 
Finding the woman I become .

Wishing that the future brings to me

🅰 lot of joy and marathon to be / Johanna Nilsson – vinden mot kinden 

20160906

Ett tecken som jag ser är att jag mår bra och har balans för när jag har det så får jag lust att skriva och jag älskar att skriva.  Löpningen ger mig kreativitet bär hjärtan inte kokar över. 

Fortsätt följa vinden mot kinden och mig mot nya mål.

Anslut dig till Luleås härligaste löpgrupp med mig och hjälpledare Johan..lär dig springa och utveckla dig som löpare. 

Varje tisdag kl 18.00 från Ica Hertsön. 

Adios.

2 reaktioner på ”Running makes me alive!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s