Tävlingsdags . Vinn en Polar M200!

Det är februari och snön vräker ner utanför fönstret. Jag har precis skickat iväg min adept Monika tillsammans med min hund på en tur och de är som hurtbullar. Själv trotsar jag vädret och kör alternativ träning några dagar nu och jag tror inte att det skadar . Efter att jag kom tillbaka från Marocko har jag fått en bakterie i magen som tjorvade till det för mig första veckan men nu är läget under kontroll igen.

dsc_2300

Monica och Selma efter deras långpass. Selma fick följa med Monica och de var så otroligt duktiga båda två!

 

 

Det är i dag 2,5 veckor kvar till Barcelona maraton och om 1 vecka kommer jag fatta ett beslut om jag ska åka och springa eller inte. Om inte kroppen är helt hundra åker jag inte eftersom att jag är inte intresserad av att springa runt en mara med målsättning 3 timmar nu, nej min målsättning är ner mot ett personbästa eller i allafall under 2.55 för att sedan kunna slipa det sista inför säsongens viktigaste mlå, som är SM i maraton och Ultravasan 45. Nu kunde jag ju inte veta att jag skulle bli sjuk men man kan aldrig råda över saker.  Delmålen efter vägen blir att springa kortare lopp för att bli snabbare och efter Marockoresan har jag visat att jag har snabba muskelfibrer också och inte endast är uthållig. På ett av våra banpass visade jag för mig själv att intervaller under 3.20 fart inte är omöjligt, något ja aldrig gjort förr då jag varit en motståndare av intervaller och träning på bana.   Åker jag inte kommer det fler lopp och då är det lång tid att bygga upp både fart och uthållighet.

På tal om det så är det hög tid att börja om du inte gjort det. Har du sett att jag startar kurser i löpning i år igen?

flygblad2017web

 

Under våren så kommer Vinden mot kinden att ha löpkurser både i Luleå och Piteå. I Luleå startar vi den 22 mars och den 3 maj och du kan välja att vara med på båda kurserna eller en av kursstarterna. Om du väljer båda så får du rabatt på priset och betalar endast 1100 kr för 8 tillfällen. I priset ingår 100 kr presentkort på bröd från Luleås enda Surdegsbrödbutik som ligger mitt i centrala Luleå sam en avslutning då de bjuder oss på middag . Antalet platser kommer vara begränsat för att varje individ skall kunna få så bra möjlighet till utveckling så vänta INTE FÖR LÄNGE med din anmälan!

I Piteå startar vi den 24 april och även här är antalet platser till kursen begränsade. I fjol var det fullt .

löpkursöverkalix1

pitea-kurs

 

Vad händer mer på Vinden mot kinden? Jo i morgon fredag den 24 februari är det tävlingsdags och det du kan vinna är en klocka från Polar, nämligen deras senaste M200. Jag har den själv och är supernöjd med  den eftersom att den har inbyggd pulssensor och GPS och dessutom visar hur du sover om natten. Klockan är värd 1499 kr och du kan läsa mer om detta här på Polars hemsida.

 

Vad du behöver göra är att hitta klockan som jag kommer gömma någonstans i  Luleå och publicera en ledtråd på min Instagram och Facebooksida efter kl 12.00 den 24 februari. Den som sedan hittar klockan skall ta en bild och skicka till mig på jonsiponsi@gmail.com

Kul va? Ja men det är ju helt fantastiskt att få vara delaktig i detta så missa inte att sprida detta till alla du känner och kika in på Vinden mot kinden på Instagram och Facebook i morgon efter kl 12 då jag lägger ut ledtråden.

Lycka till och njut av dagen vart ni än befinner er! Glöm inte att dela detta så att fler får chansen att ta del av tävlingen och även de kurser som jag ordnar! Löpglädjen har aldrig varit närmare.

piteå

Kram Johanna

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s