Vinden mot kinden och glädjen som smittar av sig!

NU NÄR VÅRSOLEN BÖRJAR LYSA I VÅRT LAND SÅ ÄR DET SOM OM ALL ENERGI KOMMER TILLBAKA OCH MAN FÅR LIVET ÅTER. HAR NI TÄNKT PÅ HUR MYCKET DET GER TILL OSS ATT FÅ LAPA LITE SOL OCH FYLLA PÅ VÅRA VITAMINFÖRRÅD?

var

Det är också nu som det är hög tid att smida planer inför kommande månader när det gäller träningen och livet! Det krävs en planering för att få alla pusselbitar att falla på plats. När det gäller löpningen kan Vinden mot kinden hjälpa dig.

 

Boka in dig på mina event så lovar jag dig att du kommer att vara fylld av glädje efter avslutad kurs och du kommer få en slags Aha upplevelse över saker du inte trodde  var möjliga.  Nu närmast startar Vinden mot kinden två löpkurser i Luleå som vänder sig till den som vill utveckla sin löpning och få individuell hjälp. Det är en kombinerad löpgrupp/kurs och det som skiljer oss från andra löpgrupper är att du får individuella tips från oss ledare då vi själva är aktiva och utbildade inom området!

IMG_0644.JPG

pitea-kurs

Vi startar upp den 22 mars och det finns platser kvar. Onsdagar kl 18.

 

Vi startar upp den 3 maj (onsdagar kl 18)

Dessutom startar vi i Piteå på måndagar från och med den 24 april och framåt.

FlygbladPiteå2017.jpg

Att vara med i en löpkurs kan ge dig både motivation och glädje och att få träna med andra gör att man kan pusha sig lite mer och dessutom ser man att man inte är ensam om att känna sig som en elefant ibland. I en grupp kan man få pepp av både oss ledare och varandra.  Vi delar tips och trick och vi kommer ha en bra och utförlig löpskolning som fokuserar på både nya löpare och de som är mer erfarna som ledaren Jens Nilsson håller i. Jens har lång erfarenhet av detta område och har själv varit elitaktiv.

 

ladda-ned-2

 

ladda-ned-3

För dig som vill ha en utmaning inför sommaren så startar vi Vinden mot kindens löpläger för andra året i rad i vackra Björkliden. Detta läger vänder sig till den som vill få en boost och träna mycket under en kortare tid men som även vill komma iväg och få egen tid och spendera den med andra samtidigt som man får äta gott, sova bra och få proffshjälp med sin träning av erfarna guider och ledare. Läs mer om detta här och anmäl dig gärna senast 1 mars om du vill få rabatt! Du sparar 200 kr på priset och kom i håg att alla måltider ingår i priset!

läger1

Utöver detta kan jag hjälpa er med motivationen genom att ge er planerade och individanpassade träningsscheman som skall hjälpa er framåt och även se till att ni får rätt progression i träningen så att ni håller er skadefria. Det är verkligen många faktorer som skall stämma för att man skall utvecklas, men när man gör det så lovar jag er att det var värt varenda sekund och minut av den där tiden man lägger ner för att få alla pusselbitar på plats! Jag vet för jag har själv varit där. Jag började springa sent omsider efter att först ha gett mig i kast på att åka Vasaloppet år 2012.  Ja ni ser. Jag ville börja med det längsta på en gång =)

Jag hade då sprungit sporadisk några år som glad motionär och gjort ett och annat millopp på dryga 50 minuter och ett maraton på 4 h och 15 minuter. Märk väl att jag inte var trött efter målgång och trodde att väggen skulle komma redan efter 30 k. Men den kom aldrig och min kärlek växte sig större. Visst sade jag aldrig mer efteråt för att benen värkte vilket inte var så konstigt egentligen då de inte var redo för att springa 42195 km i ett svep, men bara någon h efter så ville jag göra om det vilket jag gjorde och med fina resultat. Idag är jag en av landets bästa långlöpare och utvecklas hela tiden. Jag vill påstå att det aldrig är för sent och att varje dag är ett äventyr.  Löpningen får mig att må bättre och att jag kan hantera motgångar i livet mer fokuserat. Jag vet inte vem jag vore utan löpningen.Häng med mig på mitt äventyr.

Johanna & Selma på isen

new-york-city-marathon

Jag hoppas vi ses på något av mina event och kom i håg att om du är anställd av ex Luleå kommun kan du använda din friskvårdspeng till dessa aktiviteter .

 

Vinden mot kinden söker också sponsorer och samrbetspartners som vill synas i mina kanaler och som vill hjälpa mig framåt i min stasing med löpningen.

Min blogg läses av tusentals personer som inspireras av mig . Ta chansen att synas här i dessa sammanhang genom en annons eller företagets logga på min blogg och se mig som en levande reklampelare.

Priset baseras på storlek.

Kontakta mig på: info@vindenmotkinden.com

0730744781

Sponsring

Jag är oerhört glad över det stöd jag får av mina sponsorer vilka hjälper mig att uppnå mina mål. Jag är öppen för förslag om ert företag vill inleda ett samarbete och har själv många idéer om vad jag kan göra för er.

Kontakta mig på:info@vindenmotkinden.com

 

/Johanna Nilsson

 

info@vindenmotkinden.com

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s