Löpning är för alla! Premiär för löpkurs!

På onsdag startar Vinden mot kinden löpkurs som egentligen är en löpgrupp i kortare form  ( 4 TILLFÄLLEN) där du har  möjlighet att utvecklas individuellt tillsammans med mig och de andra i gruppen.  Vi fokuserar på små grupper för att alla ska bli sedda.

 

Det som gör mig konfunderad är den rädsla som finns runt löpning och just detta vill jag bryta. Jag vill att fler ska älska sig själv och löpningen kan hjälpa till här för man jobbar med måluppfyllelse fysiskt som också stärker oss psykiskt.

löpkursöverkalix1

pitea-kurs

 

Tanken är att du INTE att måste vara tränad för att komma till Vinden mot kinden utan det är just för att komma i en bättre form du börjar!  Jag brukar säga att löpning på rätt sätt gör livet plättlätt!

Vi kan utvecklas med vår fysiska kapacitet så länge vi lever.

Hos Vinden mot kinden finns inga prestationskrav utan den blåser bort problem och säger in med det nya som är bra och ut med det dåliga och gamla! Du kommer märka att fler är i din situation och du som i din tur är i toppform kommer givetvis också att få ut mycket av kursen.

 

På onsdag är det dags för omgång 1 i Luleå och den 2 maj startar omgång två. När den startar har vi troligen ingen snö kvar. Det kommer bli toppen även om jag måste säga att det är helt fantastiska dagar nu också här i Luleå med den norrbottniska vårvintern! Tänk hur lyckliga vi är, varje dag, här och nu! Det gäller bara att öppna ögonen. Alla dagar har något bra med sig.

 

Vintern , januari 2011 005

 

Välkommen att springa med mig på onsdag eller till någon av mina andra aktiviteter.

It is about finding the soulmate om running, inside and out.

ADIOS!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s