Vinden mot kinden i en annan del av världen!


Någonstans i en annan del av världen är det oftast sol. Här vet vi vad vi vill och vi tar skotern till matbutiken om vi inte går förstås.  Vi upplever alla årstider och vi kämpar året runt med att springa. Jag säger inte att det är synd om oss, nej det är ett privilegium! Vi möter isbjörnar men de skrämmer oss inte och renköttet det äter vi till frukost, varje dag .  I en annan del av världen är det alltid medvind och det finns inga bekymmer.

I en annan del av världen här vi pratar lite märkligt och kanske verkar vi  lite eljest , men vi har vi kul och har vinden mot kinden. Givetvis var det mycket av detta som inte är sant, utan endast infinner sig i fördomar och sagans värld, men det finns också mycket som är så sant som det är sagt. Det var en gång …

 

I en annan del av världen är det eftermiddag varje onsdag kl 18.00 och solen visar sig från sin bästa sida. Ett gäng är samlat för att köra intervallträning med kursledaren Johanna och ledarna Johan och Jens. Det knastrar under fötterna och gruppen är laddad. Efteråt är stoltheten och nöjda trötta deltagare pustar ut. Det är just det här jag älskar så mycket. Det är just det här som gör mig levande.    Att uppleva och ta del av er glädje och utveckling som jag lyckas förmedla.  Som vi förmedlar för något vi brinner för.

Nästan kurs startar den 3 maj. Ta chansen att i mindre grupper få träna din kondition och utveckla ditt löpsteg. Vi ledare kommer att göra allt för att du ska känna dig nöjd och för att du ska få ut så mycket som möjligt.

Löpskolning, pulsträning, gott bröd från Brödbutiken, gemenskap, intervaller och givetvis vinden mot kinden.

Häng med oss.

För i en annan del av världen blir det aldrig tråkigt!

/Adios!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s