Prova på pass löpning med Vinden mot kinden Onsdag den 5 april kl 18.00

Nu har du chansen att prova på att träna med Vinden mot kinden . På onsdag kl 18.00 kan du komma till Brödbutiken i Luleå för att möta upp oss och ledare och då kommer du att kunna ta del av hur träningen är upplagd och se att detta verkligen är hur kul som helst oavsett vilken nivå du är på. Under kvällen kommer du att kunna anmäla dig till nästa kurs.

17622573_10202786214212921_1850520885_o

Passet pågår 60 min inklusive genomgång, uppvärmning och nerjogg samt stretching som är genomsyrande för alla Vinden mot kinden pass.

Denna löpkurs passar dig som är nybörjare och inte har stor vana eller erfarenhet av löpning, men den passar också dig som redan idag springer då våra ledare tar hand om dig där du befinner dig här och nu. Vår ambition är att du efter avslutad kurs kommer vara starkare, gladare och mer passionerad löpare och redo att stå på egna ben under sommaren! Du behöver inte vara orolig att du inte ska kunna hänga med för vi tar inte med våra deltagare på några milrundor bara för att vi själva privat springer mer,  utan vi är här för att ni ska få en så bra start som möjligt efter er nivå.  Ni kommer märka vår passion!

Alla pass är upplagda på olika sätt, med olika teman och samtliga med fokus på individen och på att man skall få den bästa banken med sig efter avslutad kurs.  Vår löpteknik är dessutom ledd av en av Luleås bästa manliga löpare som har stor kunskap av just löpskolning.

Anmäl dig till vår provträning som är kostnadfri via email : info@vindenmotkinden.com senast måndag den 3 april.

Välkommen!

/Johanna Vinden mot kinden

johannamars2 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s