Vinden mot kinden och vägen mot löpningens hjärta!

Att springa och jogga är en frihet och ger så mycket glädje och avkoppling till kropp och psyke!

 

20160517_183103.jpg
Vill du hitta glädjen för löpning, göra en god gärning för barn och unga som drabbats av mobbing, putsa tekniken, få en övergång från gång till jogg som du kanske aldrig trodde var möjlig? Vill du uppleva det vi upplever, bli bättre på varva ner och hantera stress? Då ska du anmäla dig till våra kurser som startar nu i april. Vi har en kurs endast för tjejer och kvinnor där vi även har inslag av kostrådgivning och en kurs för dig som vill tänja på gränserna och redan springer idag och vill ha pepp av både killar och tjejer. I båda kurserna får du professionell hjälp av meriterade ledare som kan löpning och hur du utvecklas. Vi vänder oss till gammal som ung och välkomnar både dig som är äldre och vill ha en mjuk start och ära dig hur du ska göra för att hitta styrka och hålla dig skadefri men även dig som utövar en annan idrott och vill använda löpningen som komplement. Är du anställd så kan du använda din friskvårdspeng till våra kurser!20160504_184105.jpg

 

Läs mer här.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

För info och anmälan maila Johanna på jonsiponsi@gmail.com och vid frågor ring:

0730744781

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s