Kina!

På grund av obegränsat Internet kommer här några foto snuttar från resan till Kina . Från början skulle det bli för att springa ett ultra lopp men på grund av att jag inte tränat så bra blir det mer en fantastisk resa istället med träning , avkoppling och harmoni .

På första bilderna har vi kommit fram till Honeymoon bay, där löparna som springer loppet bor. Hotellet är mysigt men visar på stora skillnader mellan Sverige och det land bestående av miljoner leende kineser jag nu befinner mig i .

Tex hur man öppnar en vinflaska , vad man serverar vin i , hur ett vifi fungerar etc der har de ingen aning om .

På 2a stället bilder från lyxhotellet Hilton optic valley dit vi åker på lördag igen när loppet är över . Där finns allt som behövs för mys och avkoppling . Blir sjukt sugen på springa men då ska jag vara 100 procent skadefri, motiverad och upplagd .

Positivt är att jag till 2019 fått plats i Nedbank green team for Comrades! Världens största ultra maraton och Sydafrika here i come !

På sista bilden en Styrke utmaning till er alla där hemma.

Hoppas allt bra med er .

Kram J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s