Min styrkeutmaning

View this post on Instagram

Dagens styrkeövning är en riktig grym övning för axlarna! Många löpare och främst kvinnor enligt min åsikt, kanske är rädda för att köra styrketräning för att bli för tunga och lägga på sig muskler men jag tycker det är både snyggt och rätt att ha en tonus på överkroppen och genom fler repetitioner blir musklerna uthålliga och seniga. Dessutom ökas förbränningen över dagen när kondition och styrka varvas. Vill du bygga styrka på ett snyggt och effektivt sätt är en stång att föredra . Greppa stången lite smalare än axelbrett och behåll en stark bål medan du jobbar uppåt och håller emot på nervägen. 12 -15 stycken x3 set. Glöm ej att värma upp innan . Lycka till.! Ps , vilken muskelgrupp vill du ha tips på övningar för ? Kom med tips . #vindenmotkindensstyrkeutmaning #personligtränare #personaltrainer #strength #strongnotskinny #motnyamål #ultrarunning #styrketräning #strongbody #fitness #fitrunner @hokaoneone_eu @inpuls @icahertson

A post shared by Johanna Nilsson (@johannavindenmotkinden) on

Följ mig för nya övningar var dag !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s