Titta på ”17 april 2019” på YouTube och häng med mig på 90 min löpning genom skogen .

Idag har det varit en mycket lugn dag . Så lugn att jag hunnit bli lite less och det mina vänner är ett gott tecken .

Sprang min planerade 90 löptur efter frukost och som ni ser var skoterspåren fantastiska . Bara en tidsfråga innan de smälter bort men får vi fortsätta ha dessa kalla nätter så kan de hållas någon dag . Eftersom min kompis anna fått förhinder har jag städat lite och sedan varit och kollat i affärer på eftermiddagen .

Syftet med passet idag var lugnt och inte slita men kroppen ville även idag så jag bromsade den . Det är härligt att känns sig stark för det var länge sedan jag kände så här .

( peppar peppar )

Efter träning lite lunch och sol och nu precis hemkommen från ett 45 min crosstrainer pass med efterföljande core . Att få in på gymmet dessa vackra kvällar tar emot visserligen men jag har en plan och den håller jag mig till .

Bjuder på lite bilder från idag .

Trevlig kväll

Nu middag .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s