Löpkurs Ica runningclub hösten är här

 

Coachen Johan hjälper Carola sista biten övrigt påhejad av mig

 

18362372_10202987168916663_1479750791_o-525x394.jpg

Att springa och jogga är en frihet och ger så mycket glädje och avkoppling till kropp och knopp.  Nu har du chansen att lära dig springa på riktigt. Vi har lärt många, inspirerat hundratals och det vi inte vet o löpning det tar vi reda på! Det vi främst vet är hur bra vi mår och att det är en ömsesidig kärlek mellan löparen och sporten.

Är du nybörjare på löpning men

 

nyfiken på om du kan lära dig tycka om att springa? Vi vet att du kan!

 

 

Har du sprungit tidigare men haft en längre paus och behöver hjälp med hur du ska komma igång igen? Vill du lära dig mer om löpteknik och styrketräning för löpare? Har du som mål att kunna springa sammanhängande och orka mer i din vardag?  Då ska du hänga med på denna kombinerade löpkurs/grupp som ges i samarbete med Ica Hertsön under 4 kvällar.

 

Start:

Tisdag 18 september och 3 tisdagar  därefter alltid kl 18.00 till 19.00. Vi möts alltid utanför Ica butiken på Hertsötorget och avslutar där. Parkering finns att tillgå. Ica bjuder på  efteråt.

 

Ordinarie pris 799 kr ( med Icakort 398 kr!) Missa inte denna otroliga chans att ta del av detta erbjudande.

Ledare:

 

Johanna Nilsson är den passionerade långdistanslöparen som hittade kärleken till löpning sent i livet när hon var nästan 30 men idag tagit sig rätt in i eliten inom främst maraton och ultralöpning. Johanna har testat nästan alla distanser från 5 km upp till 90 km varav hennes största prestation är när hon i sommar slutade andra bästa svenska på Ultravasans 90 km på tiden 7 h och 37 minuter. I övrigt har hon kommit 4a på Lidingölopp , vunnit dm guld i halvmaraton flera år och har även ett flertal sm placeringar på maraton .  Johannas styrka ligger i att locka fram tillit hos individen och att locka fram glädjen i löpningen .

 

Johan Nordquist är en mycket omtyckt ledare hos barn och vuxna . Med glimten i ögat och stor kunskap guidar han dig fram ,  såväl nybörjare som elit. Johan är själv en av de bästa långdistanslöpare i Norrbotten och i sin åldersklass har han skördat  många fina tider och medaljer  även i Sverige . Löpning är för Johan en livsstil .

received_10201756478110162

Monika Wennberg är massören som numera är Icas ansikte utåt där hon på butiken på Hertsön är ansvarig för butikens fräscha deli. Monika är även löpare och har sprungit i några år för att det får henne att må bra! Hon har sprungit Lidingöloppet 30 km i fjol och eftersom hon är både massör och coach i denna kurs så kommer hon kunna ge dig precis den självkännedom du behöver för att utvecklas.

0_fb_img_15357196473142020265722.jpg

Vi hoppas få se er på plats och lära er allt vi kan!

Väl mött

.

 

20160504_184105

 

20160517_183103

Vi vänder oss till gammal som ung och välkomnar både dig som är äldre och vill ha en mjuk start och lära dig hur du ska göra för att hitta styrka och hålla dig skadefri men även dig som utövar en annan idrott och vill använda löpningen som komplement.

Du kommer få springa både skog och väg och vi kommer ge dig en professionell inspiration men viktigast glädje och inspiration .  För oss du du i centrum och glädjen för löpning övervinner allt.

Ledare Johanna Nilsson, Johan Nordqvist och Monika Wennberg

 

Varmt välkomna!

Vid frågor kontakta Johanna på Jonsiponsi@gmail.com

Antalet platser är begränsade så tveka inte att anmäla dig .

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s