Löpkurs vintern 2019

I samarbete med Inpuls i Luleå, en löpkurs där du oavsett nivå kommer bli en bättre löpare.

 

18362372_10202987168916663_1479750791_o-525x394.jpg

Att springa samtidigt som du andas in härlig luft, ger dig själv endorfiner och en vältränad kropp,  är en frihet och ger så mycket glädje och avkoppling till kropp och knopp. Vi vet för vi har hittat glädjen vi nu vill ge till dig.

  Nu har du chansen att lära dig springa på riktigt.

Vi har lärt många, inspirerat hundratals och det vi inte vet om löpning det tar vi reda på! Det vi främst vet är hur bra vi mår och att det är en ömsesidig kärlek mellan löparen och sporten.

Är du nybörjare på löpning men nyfiken på om du kan lära dig tycka om att springa? Vi vet att du kan!

Har du sprungit tidigare men haft en längre paus och behöver hjälp med hur du ska komma igång igen? Vill du lära dig mer om löpteknik och styrketräning för löpare? Har du som mål att kunna springa sammanhängande och orka mer i din vardag?  Då ska du hänga med på denna kombinerade löpkurs/grupp som ges under fem kvällar med start 25 februari.

Start 26 mars kl 18.00  och fyra tisdagar framåt  på Inpuls Luleå. Medtag hänglås och ombyte inne och ute.

Ledare: Carola Vånsjö och Johanna Nilsson

 

Johanna Nilsson är den passionerade långdistanslöparen som hittade kärleken till löpning sent i livet när hon var nästan 30 men idag tagit sig rätt in i eliten inom främst maraton och ultralöpning. Johanna har testat nästan alla distanser från 5 km upp till 90 km varav hennes största prestation är när hon i sommar slutade andra bästa svenska på Ultravasans 90 km på tiden 7 h och 37 minuter. I övrigt har hon kommit 4a på Lidingölopp , vunnit dm guld i halvmaraton flera år och har även ett flertal sm placeringar på maraton .  Johannas styrka ligger i att locka fram tillit hos individen och att locka fram glädjen i löpningen .

 

 

 

 

Carola Vånsjö   är ett energiknippe med stor passion för träning. Hon har sprungit länge men först på senare år börjat springa längre distanser. Hon är en omtyckt ledare med stort engagemang och är dessutom hälsoinspiratör i Luleå kommun vid sidan om sitt yrke inom fritidsförvaltningen. Carolas styrka ligger i att se individen och ta hänsyn till vart du står idag.

.

 

20160504_184105

 

20160517_183103

Vi vänder oss till gammal som ung och välkomnar både dig som är äldre och vill ha en mjuk start och lära dig hur du ska göra för att hitta styrka och hålla dig skadefri men även dig som utövar en annan idrott och vill använda löpningen som komplement.

Vi utgår från Inpuls vissa pass och ute vissa. Första passet sker inomhus.

 

Varmt välkomna!

Vid frågor kontakta Johanna på Jonsiponsi@gmail.com

Antalet platser är begränsade så tveka inte att anmäla dig .

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s