Kostrådgivning

Med hjälp av mig  får du tips och riktlinjer samt motivation och inspiration – det som krävs för optimal hälsa. Jag möter dig där du är och ger kostråd utifrån dina önskemål, förutsättningar och mål.

Jag är utbildad kostrådgivare från Ds  Trademark.

Jag brinner för en god och näringsrik mat eftersom jag vet hur viktig maten är för prestationen både i vardagen och inom idrotten. Många skyller på att de i dagens samhälle inte har tid att laga mat.  Jag kan hjälpa dig att komma in i nya rutiner genom att vägleda dig med ett matschema, ge förslag på recepet på enkel och nyttig mat som håller dig mätt länge, undviker sockerfällor och blodsockerfall.

Vi erbjuder dig individuell kostrådgivning oavsett om du vill se över och förbättra dina kostvanor för att kunna prestera bättre i din träning eller för att du av hälsoskäl behöver gå ner i vikt eller orka mer.

Denna tjänst innehåller enbart kostrådgivning, ingen träningsplanering och vänder sig till dig som sköter din träning på egen hand. Vill du ha hjälp med träningen också kan jag lägga till detta.  Tjänsten innehåller kostanalys, fokus på beteendeförändringar och online-rådgivning med konkret arbete fokuserat på hur du kan förändra kost beroende på utgångsläge och mål.  All kontakt sker via email eller telefon.

Pris: 1000 kr per månad. Då ingår förslag på recept och kontinuerlig kontakt.

Jag håller till På Ica Supermarket Hertsön där du får guidning i butiken där jag också kan visa på vad du bör välja istället för vad du inte bör välja!

Kunder uppsöker mig för kostrådgivning av flera olika orsaker såsom:
  • viktuppgång
  • viktnedgång
  • öka muskelmassa
  • bli piggare
  • lära sig mer om nyttig kosthållning

Du kan använda din friskvårdspeng till detta!

 

För info och anmälan

info@vindenmotkinden.com