Löpar och wellnesshelg på Malören i skärgården !

-Att älska löpning handlar om att älska dig själv och att inte bara söka framåt utan att våga stanna och vara närvarande här och nu!

 

 

Löpning, glädje och naturens inverkan på dig och livet!

Välkommen på sommarens härligaste och mest inspirerande löphelg, 28-29 juli på Malören. Hitta glädjen, utvecklas och finn lugnet.

Malören är ett naturreservat beläget längst ut i Bottenvikens skärgård. En särpräglad ö som få har kunnat besöka och övernatta på. Nu tillgängliggör vi denna unika plats för våra gäster. Ett unikt och exklusivt semestermål för den som vill uppleva havets lugn och tystnad, men ändå ha möjlighet till upplevelser.

Helgen den 28-29 juli ordnas en löpar- och wellnesshelg då du har möjligheten att komma till Malören, och tillsammans med Johanna Nilsson ”Vinden mot kinden” utveckla din löpning och motivation inför hösten. Det blir en helg där du kommer få träna löpning, vandra och använda din kropp och även knopp genom varierande pass. Däremellan får du koppla bort stress vid havets brus tillsammans med likasinnade, eller bara spendera tid med dig själv.

Mitt emellan land och hav ligger Lotsstugan. Där bor vi i nyrenoverade dubbelrum. Vi serverar kulinariska måltider baserade på naturens läckerheter. Bastubad och strövtåg i den vackra naturen fulländar upplevelsen. Här kan en stressad nutidsmänniska slappna av och känna lugnet.

INFORMATION OCH PRIS

Datum: 28-29 juli 2018.
Tid: 2 dagar (en övernattning)
Deltagare: max 16 personer.
Språk: engelska, svenska.

Du behöver inga förkunskaper, alla är hjärtligt välkomna.

Pris: 3 699:-
Anmälan är bindande. Anmälan är registrerad när du betalat din faktura från Malören Lodge AB.

För bokning: Ring 073-444 56 84 eller maila på 

Johanna Nilsson ”Vinden mot kinden”

Johanna Nilsson är löpexpert och en passionerad löpare som tränar både andra och sig själv. Johanna är en inspiratör som ser individen och helheten för att andra ska utvecklas och finna glädje i sin träning.

Johanna har vunnit DM-guld på Luleå stadsmara 4 år i rad och kommit bland de 10 bästa på svenska mästerskapen i maraton tre år i rad. Johanna har även internationella meriter inom maraton och ultralöpning.

2017 fick hon Kalix kommuns idrottsstipendum för sina prestationer och även för sin förmåga att sprida glädje och inspiration till andra. Johanna bor i Luleå men tävlar för Morjärvs SK och har ansvarat för Kalix kommunanställdas löpträning under våren 2018. Utöver sina meriter inom idrotten är hon lärare i idrott och hälsa samt utbildad inom kost.

PROGRAM LÖRDAG

 • 08.30 Samling i Erikörens hamn.
  Kaffe och smörgås under utprovning av flytvästar. Vi granskar sjökortet och planerar resan. Så ger vi oss av. Solen skiner och havet ligger spegelblankt.
 • Guidad båttur
 • 12.00 Lunch: Nudelwok med kyckling
 • 13.00 – 15.00 Vandring i naturen på Malören. Vi njuter av de vackra omgivningarna och berättar historier om livet förr. Malören är en unik och vacker ö som är ungefär tre kilometer lång och formad som en hästsko. Stora delar av ön täcks av runda, fina stenar, men här finns även såväl sandstrand som växtlighet. Malörens natur är särpräglad och på ön finns ett rikt fågelliv.
 • 15.30 Mellanmål: Smoothie+Fralla
 • 16.00 – 18.30 Löpskola och cirkelträning
 • 19.30 Middag: Viltskav med mos
  Bastubad med dopp i Bottenviken.

PROGRAM SÖNDAG

 • 07.00 Kokkaffet doftar härligt för den morgonpigge, solen står redan högt på himlen.
 • 08.00 – 09:00 Löpning,  
  morgonjogg/powerwalk
 • 09.00 Frukost
 • 10.00 – 12.00 Workshop löpning som avslutas med intervaller på ett roligt sätt.
 • 13.00 Lunch: Laxlåda
 • 14.00 Avresa från Malören till Erikören.
 • 15:30 Vi angör Erikören

Läs mer här om Malören och hur du bokar!

 

 

Varmt välkomna!

%d bloggare gillar detta: