Löparhelg och relaxhelg med vinden mot kinden

Nu kan du få en oförglömlig helg  och utveckla din kondition, styrka och smidighet i bästa naturskön miljö där chansen till återhämtning är exemplarisk. Tillsammans med  Johanna Nilsson  på vackra Stormyrbergets lantgård i Piteå laddar du mentalt och fysiskt. Miljön är perfekt för bland annat  löpning,  långt borta från storstadens stress. Tillsammans med oss kommer du att känna dig som en vinnare och få med dig handfasta tips och verktyg inför framtiden.

Johanna Nilsson är maratonexperten som gått från en total rookie till att idag tilhöra en av landets bästa långdistanslöpare med meriter som en seger på Stockholm ultra, silver på Ultravasan 45 , en 4e plats på Lidingöloppets 30 km och flera SM placeringar på maraton med personbästa på 2.52.

img_0644

-Lär dig hur du blir en bättre löpare och bli starkare och gladare. Oavsett om du inte sprungit innan eller springer regelbundet idag så detta helgen för dig. Att utvecklas och hitta mer motivation.

wellness

 

 

 

 

 

 

När:

Lördag 2/9 till Söndag 3/9

Pris

2995 kr

Boka senast 7 augusti och spara 200 kr per person. Detta gäller även om du bokar i par.

Stormyrbergets landgård ligger utanför Piteå i Norrbottens län och hit kan du ta dig med flyg från Stockholm Arlanda till Kallax Luleå airport och sedan är det 30 min med bil.  Här är naturen varierad och klimatet fint för träning.

 

 

Har du fastnat i samma löprunda och vill ha förslag på hur din träning kan bli roligare och mer givande? Eller är du en van löpare som vill nå den där tiden du drömmer om? Behöver du en helg bara med dig själv för att hinna reflektera över livet?

Vad sägs om att prova på olika sätt att bedriva löpning på och att lära dig gasen och bromsen?  Vi kommer även gå igenom teorin bakom löpteknik och löpstyrka, där du kommer få en inblick och förståelse för hur just Du springer “rätt” och skonsamt för att då minska risken för skador samt förbättra din prestation. Hur bör din armpendling och fotnedsättning se ut? Detta är bara några av de frågor som du kommer att få svar på i vår löpskolning.

Mellan träningarna kopplar du av i en naturskön omgivning och äter ekologisk och närproducerad mat som ger dig bra energi. Vi föreläser om kostens betydelse när man tränar.

Dagarna inleds med morgonjogg /powerwalks och efter det står frukostbuffén uppdukad. Under dagen har vi sedan fler träningar.  Gott om tid kommer att finnas för vila och varande.  Vi kommer bedriva cirkelträning för löpare utomhus.  Vill man finns möjlighet att avsluta dagen i den vedeldade bastun.

Ledare: och ansvarig

Johanna Nilsson som ordnar löparhelgen har sprungit i många år och hittat glädjen i löpningen. Hon coachar  dig framåt med passion  och motivation. Du lär dig att se dig själv som en vinnare utifrån dina förutsättningar och komma som du är.  Johanna är utbildad idrottslärare, löpcoach och personlig tränare samt kostrådgivare och tillhör en av Sveriges bästa långdistanslöpare.  I våras vann Johanna Luleå stadsmara, men hennes  största  merit är  en 4e plats på Lidingöloppet 30 k och en klasseger på världens största maraton i New York.

 

 

Anna Noren.

Anna är liksom Johanna en passionerad löpare . Hon brinner för löpning men är också ledare på Korpen. Anna har många fina meriter med löpningen och bland annat DM guld på 5000 m och 10 000 .  Anna arbetar till vardags som lärare och kommer guida dig framåt med en stor portion omtänksamhet och kunskap. Hon kommer även hålla i vår cirkelträning-

När:

Första helgen i september

 

Anmälan sker genom att du mailar namn och adress till 

info@vindenmotkinden.com eller ringer 0730-744781

I priset ingår en goodiebag, alla måltider, mellanmål och boende i dubberum  samt individuell coaching som vi ledare ger dig.  Vill du bo i enkelrum ges detta möjlighet i mån av plats.
Detta ingår:

  • Individuell pepp och coaching.
  • övernattning i sköna sängar i naturskön miljö med lugn och ro.
  • Frukost lunch och middag samt frukt och mellanmål
  • Goodiebag
  • Varierande träningar med löpning, löpstyrka, yoga och löpteknik med Vinden mot kinden- Johanna Nilsson,  en av Sveriges bästa långdistanslöpare  med utbildning inom hälsa och coaching samt Anna Noren.
  • Närproducerad mat med ekologiska livsmedel
  • 1 månads  individuellt utformat löpschema eller träningsschema inför tex Lidingöloppet eller annat mål (värde 800 kr)
  • Föreläsningar och annan träning.

Lägret äger rum första helgen i september lördag till söndag.

Preliminärt program

Lördag  morgon

08.30 : Incheckning och välkomstmöte

09.00 löpstyrka i cirkelträning med  löpteknik . Vi visar de bästa och mest intensiva löparövningarna.

10.30 Mellanmål

11.00 Terränglöpning, teknikgenomgång för löpning i terräng samt gemensamt pass på en kortare slinga där alla kan springa i eget tempo.

12.45 Lunch

14.00 Föreläsning om motivation och att sätta mål för att utvecklas .

15.30 Långpass

17.00  Egen tid med möjlighet att  bada vedeldad bastu

18.30 middag

Söndag 

08.00 Morgonjogg. Vi berättar först om syftet och varför man gör detta pass.

09.00 Frukost

10.00 Föreläsning om stress och löpning.

11.00 Frukt eller eget mellanmål
11.30 Intervaller på grusväg. Två grupper

13.00 Lunch

14.00 Corepass för mage och rygg

15.00 Avslutning

Schemat är preliminärt och eventuella ändringar kan komma att  ske.

 

Varmt välkomna!