Vinden mot kindens löpar och vandringshelg i fjällen .

ladda ned (9)

 

Vill du springa och vandra  i vacker fjällmiljö och få en minnesfylld upplevelse? Då ska du följa med oss på ett löparläger till Björklidens fjällby. Andas in frisk luft, lär och utvecklas.

– Här väntar paradiset om man tycker om fjället och det mesta ligger ändå nära.  Miljön är avkopplande och det finns backar och stigar för alla att springa på oavsett hur mycket man sprungit tidigare. Vi kommer ha en grupp för dem som vill vandra då vi ledare även väver in löpskolning för att alla ska kunna vara med, även om man inte tycker att man behärskar löpning helt och fullt ännu.

Vi kommer  träna styrka för löpare och  fokusera på att stärka det mentala som är viktigt . Våra deltagare har varit från tonåren upp till pensionärer och alla är lika välkomna. Vi har kunskap om hur passen läggs upp för att det ska bli rätt . Dessutom är detta en helg för sinnet där ni inte ska tänka på något annat än er själv. Resten ordnar vi.

 

 

När: Fredag den 30 juni till söndag den 2 juli.

För dig som vill finns möjlighet att förlänga vistelsen genom att boka extranätter till förmånligt pris. Kanske kan det vara skönt att stanna någon natt extra om resvägen är lång och att verkligen uppleva midnattsol, fjälluft och avkoppling långt borta från sus och brus.

received_10154254306514120

 

 

Låter inte det bra?

Nu är det dags att anmäla dig till sommarens vackraste löparläger i Björkliden med mig Johanna Nilsson och vinden mot kinden.

 

Att utvecklas som löpare handlar inte bara om att springa fort och långt utan att lära sig att vara här och nu!

 

cropped-banner.jpg

 

”Att vara här är att vara någon annanstans. En kontrast till vardagen”

 

Vem kan vara med?

Eftersom fjällen är snälla med fina stigar och inte alltför branta toppar är det perfekt för dig som tidigare inte har sprungit så mycket i fjällen. Vi har en nybörjargrupp där man går mer .  Vi  kommer vi se till att det också blir utmanande för dig som är mer erfaren av fjällöpning och vill vara ute längre.

received_10154253922859120

Under lägret kommer vi att dela in oss  grupper. En för nybörjare och dig som inte löper. En för medel för dig som gör en flack mil på mellan 50 och 60 minuter och vana  gruppen är för dig   som är mer rutinerad och framförallt klarar att springa längre i tuffare terräng även om farten inte är avgörande på detta läger eftersom naturen sätter begränsningarna. Du behöver inte vara orolig att du inte ska få ut maximalt av detta läger då vi kommer ha variation och räckvidd.

Du sover gott och har du tur med utsikt mot Lapporten!

bjorkliden_sommar_malatalo-1024x554

Du kan välja att bo i enkelrum (extra kostnad tillkommer), dubbelrum eller rum för tre personer och då sjunker priset . Du kan även delta om du har eget boende och endast betala för mat och träningsprogram.

 

bln_dubbelrum

 

Ledare

Johanna Nilsson är  Norrbottens marathonspecialist,  som också brinner för att träna andra och inspirera till den kärlek hon känner för löpning. Johanna har  mångårig erfarenhet av att arbeta med träning  och har hållit på med både lagsporter och styrketräning innan löpningen blev hennes passion för några år sedan .Johanna är utbildad kostrådgivare och löparcoach och  också idag  en av landets främsta inom långdistanslöpning med bland andra 3 DM guld i halvmaraton,  en 7e plats på Stockholm marathon, silver på ultravasan 45 och 4a på Lidingöloppets 30 km. Johanna kommer hålla en föreläsning.

gladjohanna

 

Johan Nordqvist

Johan har varit med som ledare i Vinden mot kinden under året 2016. Han brinner för löpning och skor och har ett lugn och gedigen kunskap om kost, träning och skador. Han har hållit på med träning under större delen av sitt liv, där längdskidåkning var den huvudsakliga träningen fram till 18-års ålder då löpning blev ett större intresse. Idag är Johan en aktiv löpare och medlem i Lulekamraterna sedan 10 år. Johan brinner för löpning och tycker att det är roligt att kunna inspirera andra. Han är en omtyckt ledare hos Vinden mot kinden.

johannnnnnnn

 

 


 Allt detta ingår:

Boende två nätter i dubbelrum eller enkelrum från fredag den 30 juni till söndag 2 juli.
Helpension med frukost, lunch och middag samt mellanmål.
Guidade fjällturer
Löpcoaching vid förfrågan.
Löpteknik
Föreläsningar
Styrkepass

Du kan flyga från Stockholm till Luleå eller Kiruna och sedan åka tåg eller hyra bil upp mot Björkliden. Det är en vacker sträcka med många fina bergsvyer. Vill du så har du möjlighet att samåka i mån av plats.  Vi hjälper gärna till med organisation av detta. För dig som bor i Norrbotten tar det ca 5 h (plus, minus) med bil.


PRIS:

Ordpris: 4600 kr inkl boende, måltider, löpcoaching, guidade fjällturer och löpstyrka.
För förfrågan vid större grupper kontakta oss på info@vindenmotkinden.com

info@vindenmotkinden.com

eller tel: 0730744781

 

 

 Välkommen med din anmälan!

 

Vinden mot kinden