Vinden mot kindens löpar och vandringshelg i fjällen .

Just nu har vi parkampanj där du och din partner som du anmäler dig tillsammans med sparar 300 kr var på priset!
Gäller endast så länge det finns platser kvar!

 

Vill du springa och vandra  i vacker fjällmiljö och få en minnesfylld upplevelse? Då ska du följa med oss på ett löparläger till Björklidens fjällby. Här väntar paradiset om man tycker om fjället och det mesta ligger ändå nära.  Miljön är avkopplande och det finns backar och stigar för alla att springa på oavsett hur mycket man sprungit tidigare. Utöver löpning kommer vi träna styrka för löpare och även fokusera på att stärka det mentala som är viktigt . Givetvis ingår skratt och att dela med och motgångar.

 

Vi kommer ha en grupp som vandrar så det finns inget krav att idag kunna springa.

När: Fredag den 30 juni till söndag den 2 juli.

För dig som vill finns möjlighet att förlänga vistelsen genom att boka extranätter till förmånligt pris.

received_10154254306514120

 

 

Låter inte det bra?

Nu är det dags att anmäla dig till sommarens vackraste löparläger, återigen i natursköna Björkliden.

Ledarna är desamma. Vädret håller sig troligen i schack och humöret det kommer vara strålande liksom solen och de vackra omgivningarna.

Att utvecklas som löpare handlar inte bara om att springa fort och långt utan att lära sig att vara här och nu!

Du behöver inte vara van löpare för att vara med; utan alla klarar av denna utmaning! Vi springer och lägger in gåinslag om vartannat i nybörjargruppen och nivån anpassas efter deltagarna).  Det finns även en grupp för dig som är van att springa mycket.

Vi lägger fotopauser, drickpauser och meditation på fjället.   Vi erbjuder exklusiv midnightrun.

cropped-banner.jpg

 

”Att vara här är att vara någon annanstans. En kontrast till vardagen”

 

Vem kan vara med?

Lägret kommer vara anpassat för alla nivåer. Eftersom fjällen är snälla med fina stigar och inte alltför branta toppar är det perfekt för dig som tidigare inte har sprungit så mycket i fjällen. Vi har en nybörjargrupp.  Vi  kommer vi se till att det också blir utmanande för dig som är mer erfaren av fjällöpning och vill vara ute längre.

received_10154253922859120

Under lägret kommer vi att dela in oss i tre olika grupper. En för nybörjare och dig som inte löper. En för medel för dig som gör en flack mil på mellan 50 och 60 minuter och vana  gruppen är för dig   som är mer rutinerad och framförallt klarar att springa längre i tuffare terräng även om farten inte är avgörande på detta läger eftersom naturen sätter begränsningarna. Du behöver inte vara orolig att du inte ska få ut maximalt av detta läger då vi kommer ha variation och räckvidd.

Du sover gott och har du tur med utsikt mot Lapporten!

bjorkliden_sommar_malatalo-1024x554

Du kan välja att bo i enkelrum (extra kostnad tillkommer), dubbelrum eller rum för tre personer och då sjunker priset .

 

bln_dubbelrum

 

Ledare

Johanna Nilsson är  Norrbottens marathonspecialist,  som också brinner för att träna andra och inspirera till den kärlek hon känner för löpning. Johanna har  mångårig erfarenhet av att arbeta med träning  och har hållit på med både lagsporter och styrketräning innan löpningen blev hennes passion för några år sedan .Johanna är utbildad kostrådgivare och löparcoach och  också idag  en av landets främsta inom långdistanslöpning med bland andra en 7e plats på Stockholm marathon, silver på ultravasan 45 och 4a på Lidingöloppets 30 km. Johanna kommer hålla en föreläsning.

gladjohanna

 

Johan Nordqvist

Johan har varit med som ledare i Vinden mot kinden under året 2016. Han brinner för löpning och skor och har ett lugn och gedigen kunskap om kost, träning och skador. Han har hållit på med träning under större delen av sitt liv, där längdskidåkning var den huvudsakliga träningen fram till 18-års ålder då löpning blev ett större intresse. Idag är Johan en aktiv löpare och medlem i Lulekamraterna sedan 10 år. Johan brinner för löpning och tycker att det är roligt att kunna inspirera andra. Han är en omtyckt ledare hos Vinden mot kinden.

johannnnnnnn

 

Jens Nilsson

Jens Nilsson har sprungit mycket och regelbundet i drygt tio år. Förr tränade Jens både mycket och hårt för att bli så bra som möjligt. Idag är löpningen främst en viktig del av vardagen, det är en ventil och ett smörjmedel för hjärnan. Ofta kommer lösningar på problem och nya idéer under löppass. Ett stort intresse är hur löpteknik och biomekanik kan utvecklas och användas för att springa snabbare och effektivare. Många skor har slitits ut av Jens under mer än tio år som löpare, därför kan han mycket om löparskor.

2016 sprang Jens Stockholm Maraton på 2:48:30.

Äldre meriter från runt 2010 är 1.15.33 på halvmarathon, 33:46 på 10 000 m och en Lidingölopps tid på 1:57:23.

 

 wp-1486659888331.jpg


 Allt detta ingår:

Boende två nätter i dubbelrum eller enkelrum från fredag den 30 juni till söndag 2 juli.
Helpension med frukost, lunch och middag samt mellanmål.
Guidade fjällturer
Löpcoaching vid förfrågan.
Löpteknik
Föreläsningar
Styrkepass

 


PRIS:

Ordpris: 4600 kr inkl allt. Bokar du före den20 maj får du 200 kr i boka tidigt rabatt och betalar endast 4400 kr per person
För förfrågan vid större grupper kontakta mig.

info@vindenmotkinden.com

 

Anmälan sker till info@vindenmotkinden.com

eller 073-0744781

 

Välkommen med din anmälan!

 

Vinden mot kinden