Löpcoaching och träningsprogram

Jag coachar individuellt eller i grupp och det finns möjlighet att boka in mig för individanpassade träningspass om du inte vill vara med i de kurser och löpgrupper jag erbjuder där det många gånger ingår onlinecoaching.   Det som är unikt med min coaching är att vi tittar på helheten och även på hur du lever i övrigt. Du får även råd om din kost .

Att bli coachad online är enkelt eftersom allting sker via datorn och du får ett mail varje vecka om hur du ska tänka, göra och träna den kommande veckan efter ordentliga instruktioner.

Att ha en träningscoach är enormt givande och du både lär känna dig själv och upptäcker nya sidor hos dig själv .  Dessutom kan du utvecklas rätt och vara säker på att du tränar vilar och lägger upp allting rätt . Att ha en kropp som mår bra med balans både fysiskt och psykiskt är inte enkelt, men det är här vi kommer in i bilden.

Just nu erbjuder vi 15 procent  rabatt på ordinarie priser så passa på att ta chansen att ge dig själv en långsiktig investering. Träningen har hjälpt mig och gjort mitt liv så mycket lättare

Hos Vinden mot kinden coachas du av  långdistanslöparen Johanna  som har mångårig erfarenhet av träning både för egen del och med andra. Johanna är utbildad personlig tränare, löpcoach, kostrådgivare och idrottslärare och är också Norrbottens maratonspecialist med bland andra en 7e plats på SM, DM guld i halvmaraton och många andra meriter så som silver i ultravasan 45 och en seger i sin åldersklass på New York maraton. . Du kan välja mellan :

Vinden mot kindens Bris.  Detta är det första steget mot en ny livsstil och nya mål. Kanske är du medveten om att du vill göra en förändring men vet inte riktigt hur. Vi lägger upp träningen dithän och ger verktyg långsiktigt och minst 6 månader framåt. All kontakt sker via email och du väljer om du vill fokusera på träning eller kost.

Pris 450 kr/månaden minimum 6 månader för att hinna märka resultat. Du kan dock gå över till Kuling efter 3 månader.

Vinden mot kindens kuling: Ett program där vi nu har kommit längre och tränar medvetet mot ett mål att utvecklas framåt med tider och kmfarter och vi har telefonkontakt efter 1 månad för att följa upp om du vill. Laddar du inför ett lopp ingår råd för hur du trappar upp, trappar ner och laddar med kost.

 Vinden mot kinden Storm: För den riktigt ambitiöse löparen. Du har verkligen bestämt dig – oavsett nivå och vill komma vidare ! Du får träningspass anpassade efter dina löparmål och din nivå.  Coachen finns alltid tillgänglig inom 1 dygn för att svara på frågor och ge stöd. Avslutande samtal för utvärdering och vidare träning.

Pris: 4 veckor: 900 kr  (minimum 8 veckor för att kunna se resultat).

Vi startar genom att du skickar mail till info@vindenmotkinden.com

så får du återkoppling.

Välkommen!

 

 

Ge dig själv den bästa investering du kan ge dig själv! 

 

Pris löpcoaching in real life

600 kr/pass a 45 min.

2-4 personer 400 kr/person

fler än 5 personer : 300 kr/person

Kontakta oss för mer info: info@vindenmotkinden.com