Träningsprogram och coaching

Att träna rätt är inte lätt .

Jag har år av kunskap och utbildning samt egen erfarenhet  att hjälpa dig .

Hur vet man hur fort man ska springa och hur många gånger i veckan?

Hur vet man hur länge och när kroppen ska vila? Hur vet man om smärtan i foten är normal eller inte och hur vet man hur man stärker upp sin rygg?

Jag hjälper dig med din träning !

Just nu har jag ett kom igång erbjudande där du som ska springa och genomföra vårruset eller klara av att springa 5 km kan anmäla dig för endast 400 kr / månad ( ordinarie pris 500 kr ).

Här kan du läsa om när radio P4s Annelie klarade Vårruset efter att ha coachats av mig .

Jag coachar individuellt eller i grupp på alla nivåer och hjölper även elitmotionärer.  Det finns möjlighet att boka in mig för individanpassade träningspass om du inte vill vara med i de kurser och löpgrupper jag erbjuder där det många gånger ingår onlinecoaching.

Det som är unikt med min coaching är att vi tittar på helheten och även på hur du lever i övrigt. Du får även råd om din kost och för att må bra och orka mer i vinden mot kinden stormcoaching  .

Att bli coachad online är enkelt eftersom allting sker via datorn och du får ett mail varje vecka om hur du ska tänka, göra och träna den kommande veckan efter ordentliga instruktioner med övningar .

Att ha en träningscoach är enormt givande och du både lär känna dig själv och upptäcker nya sidor hos dig själv . Dessutom kan du utvecklas rätt och vara säker på att du tränar vilar och lägger upp allting rätt . Att ha en kropp som mår bra med balans både fysiskt och psykiskt är inte enkelt, men det är här jag kommer in i bilden.

 

 

 

Hos Vinden mot kinden coachas du av långdistanslöparen Johanna som har mångårig erfarenhet av träning både för egen del och med andra. Johanna är utbildad personlig tränare, löpcoach, kostrådgivare och idrottslärare och är också Norrbottens maratonspecialist med bland andra en 7e plats på SM, DM guld i halvmaraton och många andra meriter så som silver i ultravasan 45 och en seger i sin åldersklass på New York maraton. . Du kan välja mellan :

Vinden mot kindens Bris. Detta är det första steget mot en ny livsstil och nya mål med träning . Kanske är du medveten om att du vill göra en förändring men vet inte riktigt hur. Vi lägger upp träningen dithän och ger verktyg långsiktigt och minst 6 månader framåt. All kontakt sker via email och du väljer om du vill fokusera på träning eller kost.

Pris 600 kr/månaden .

Vinden mot kindens kuling: Ett program där vi nu har kommit längre och tränar medvetet mot ett mål att utvecklas framåt med tider och kmfarter och vi har telefonkontakt efter 1 månad för att följa upp om du vill. Laddar du inför ett lopp ingår råd för hur du trappar upp, trappar ner .

Pris 650 kr / månad

Vinden mot kinden Storm: För den riktigt ambitiöse . Här ingår både träning och kost

Pris 700 kr i månaden .

Välkommen!

Ge dig själv den bästa investering du kan ge dig själv!

Du kan även köpa en pt timme.

Pris löpcoaching in real life

600 kr/pass a 45 min.

2-4 personer 400 kr/person

fler än 5 personer : 300 kr/person

Kontakta mig för mer Jonsiponsi@gmail.com