Träningsschema mot nya mål

Just nu har jag en julkampanj där du får 2 månader till priset av 1 om du köper träningsschema av mig.

vinter

Ge bort en hälsosam julklapp till dig själv eller någon du tycker om.

Vill du bli starkare och hitta träningsivern?

– Vill du utvecklas inom din sport och bli snabbare utan att riskera skador och överbelastningar?

– Få tillbaka motivationen att komma ur soffan?

– Hitta bålstyrkan med enkla övningar och kunna veta hur och vad du ska träna för att göra det enkelt? Träning med vinden mot kinden behöver inte vara krångligt och man behöver INTE gå till gymmet för att träna bra tillsammans med mig. Oavsett vilket mål du har kan jag hjälpa dig att utvecklas framåt.

Jag är själv långdistanslöpare på elitnivå och jag har även utbildning som idrottslärare, personlig tränare, kostrådgivare och löparcoach. Jag har en filosofi om träning jag delar med mig av och som smittar av sig. Jag tror på ett långsiktigt tänk för att hålla sig skadefri och jag vill och kan hjälpa dig att utvecklas.

Hur går det till?

Vi har kontakt antingen via email eller telefon och går igenom din bakgrund och status idag och utefter detta skapas en långsiktig plan just för dig. Vi tittar på fysisk och mental styrka och varje vecka uppdateras träningsschemat för att det ska vara roligt och varierande. Varje vecka utvärderas träningen och du får själv vara med och tycka till. Målet är att du ska se att kroppen svarar på träningen vilket du kommer märka relativt fort. Vi jobbar med att bygga upp en bra styrka och uthållighet i kroppen som ska göra sig snabbare och strakare utan att riskera överbelastningar och därför måste mans e till helheten något Vinden mot kinden är noga med.

untitled

Du kan antingen testa 1 månad till priset av två eller 3 månader.

Pris : 800 kr/månad

3 månader: 2200 kr

6 månader 4200 kr

 

 

Det är ingen bindningstid utan du väljer själv när du vill avbryta.

 

 

Anna skriver så här om att coachas av Vinden mot kinden.

Har tidigare åkt längdskidor på elitnivå och gått skidgymnasium. När jag slutade åka längdskidor så tog jag en liten ”paus” i några år . Eftersom jag alltid har tyckt om löpning som träningsform så kändes det roligt och utmanande att satsa lite på löpningen:) Innan jag gick skidgymnasiet så tävlade jag en hel del i löpning och fick med mig några fina placeringar. På Lidingöloppet har jag blivit 2:a fem år i rad när jag tävlade som barn/ungdom… Lyckades aldrig vinna, men var bästa svensk ett antal ggr:)
Du som coach, min personliga tränare, har hjälp mig på vägen att utveckla min löpning. Är mer uthållig och pulsen vid distanslöpning är mycket lägre och kan därmed hålla högre hastighet på samma puls som tidigare. Jag tål högre hastigheter mer och klarar av att ”plåga” min kropp på intervallerna under längre tid än tidigare. Du har utmanande träningsupplägg, men framförallt är träningen mycket rolig och varierande:) känns alltid kul att träna, trots att vissa dagar är mer motiga än andra! Jag är så tacksam och nöjd med dig som min personliga coach!!!!
Tack Anna! Det är ett nöje att coacha dig!

 

 

 

 

Kontakta mig så berättar jag mer info@vindenmotkinden.com

 

 

10407021_992278430805229_2114400930697113980_n