Löpning och Yogaretreat

 

Löpning- & Yogaretreat – Klubbvikens Havsbad!

Hitta balansen mellan det fysiska och psykiska på vår löpning- och yoga retreat helg! Följ med oss ut till Luleås fantastiska skärgård – till Klubbvikens havsbad. Här ute finns alla förutsättningar för att hitta och utmana våra inre- och yttre styrkor. Vare sig du är en hängiven löpare, erfaren yogi eller nyfiken på träning och hälsa så är du välkommen. Vi vill föra samman våra världar, Johannas löparvärld och Susannes yogavärld till en fantastisk helhet. Löpning och yoga ”is a match made in heaven”.

När: Lördag den 4 augusti till söndag 5 augusti på Klubbvikens havsbad.

Yoga

Yogaklasserna kommer att ha temat ”här och nu”, vi fokuserar på det vi gör för stunden. Inte hur det ser ut, vi släpper all prestation och prestige och bara är och känner. Hur känns det i kroppen just nu? Till det lägger vi på rörelser för balans, rörlighet, styrka och naturligtvis andning. Den livsviktiga andningen som rätt använd är ett kraftfullt redskap som bland annat hjälper oss att stressa ned och slappna av.

Löpning

Löpningen fokuserar på skogens naturlighet med dess nivåskillnader och stigar och vi kommer ha ett pass inriktat på teknik och löpskolning. Du kommer att märka hur du hittar känslan i löpningen som gör varje träningspass roligare. Dessutom får du med dig tips på hur du kan planera din träning framåt för utveckling. Du kommer få jobba med att stärka upp kroppen för att få en bättre hållning och teknik och lär dig mer om andning.

Vi äter middag tillsammans på restaurangen och du bestämmer själv vad du vill äta när du är där.

Schema och mer info får du när du har anmält dig.

 

Pris 1900 kr

I priset ingår:

  • 3 yogaklasser
  • 2 löppass
  • Båtresa t/r klubbviken
  • Övernattning i fyrabäddsstuga
  • Bastu
  • Frukost
  • Smoothie
  • Personligt träningsschema anpassat individuellt för löpning.
  • Löpteknik

Ledare

Susanne är utbildad Globalyogalärare inom hatha- & yinyoga. Har egen studio och driver Ouroboros tillsammans med sambon Eric. Hon är övertygad om att alla kan yoga och att yoga är för alla.

Johanna är löpcoach och kostrådgivare och driver Vinden mot kinden-Hälsa. Hon och dessutom en av Sveriges bästa löpare. Hon brinner för att inspirera både van löpare och nybörjare med sin passion och verktyg som bygger på utveckling utifrån sina förutsättningar.

Anmäl dig  till Johanna via email info@vindenmotkinden.com

Har du frågor, kontakta Susanne: 070 525 26 53, susanne@ouroboroslulea.com

Johanna: 0730744791

 

Varmt välkomna!