Referenser och kundhistorier

 

Här kan du läsa några reflektioner från hur deltagare upplevt att vara med i Vinden mot kindens aktiviteter. Vill du också finna inspiration, lära dig löpa rätt, finna trygghet i en bra och välorganiserad kost , personlig träning via distans eller in real life? Tveka inte att kontakta mig. Jag har hjälpt många och har stor erfarenhet av löpning och träning.

Jag skräddarsyr och sätter ihop efter dina önskemål.

Info@vindenmotkinden.com

Ritva och Margareta fann glädjen i löpningen.20160909_150044.jpg

Jag sökte en PT för att få experthjälp med löpteknik. Behovsbilden var ”löpteknik till en soffpotatis som har tidigare sprungit endast under tvång”, främst under skoltiden och utan någon som helst tanke på att det finns flera sätt att springa. Jag ville ha en enkel motionsform att ha med i vardagen och på resor och viktigast av allt, kunna springa utan att dra på mig onödiga skador som resulterar i träningsuppehåll.

Johanna överraskade positivt med att coacha mig fram till ett helt nytt mindset till löpning, mer glädjefyllt med mindre krav och utan ”blodsmak i munnen” efter träningspass. Johanna som PT är duktig på att coacha fram i teknik, tänkande och också hur man tänjer sina egna gränser.

/Ritva

För 10 år sen sprang jag Lidingöloppet och fick då problem med ena höften. Det gick år av att försöka komma tillrätta med det och varje försök att komma tillbaka gav andra skador och problem. Sen dess har jag tappat motivation att ens försöka men saknade löpningen.  Via en vän fick jag kontakt med Johanna och tänkte att nu provar jag anlita experthjälp!

 

Johanna kunde direkt se att jag behövde ”ta det lugnt” och känna efter hur kroppen svarar. Det behöver inte smaka blod vid varje pass  för att vara träning som ger resultat. Nu har jag kommit igång och har inte några skador vilken är fantastiskt . Jag tycker Johanna är bra för hon såg verkligen vart problemet låg och kunde ge precis rätt råd o tips. Även fast Johanna är så mkt mer tränad och i helt annan nivå än mig själv kunde hon verkligen lägga sig på rätt nivå som passade mig

Margareta

 

 

 

Dan har varit med på två av mina läger och i år skriver han så här:

 Som vanligt alla ord/meningar som innehåller orden  bra fantastiskt och underbart mm skulle jag kunna skriva hur många som helst.
Men jag sammanfattar allt med att Vinden mot kinden med Johanna Nilsson i spetsen tillsammans med Johan Jens och Malin 
levererar ännu ett löparläger i världsklass denna gången i storslagna  Björkliden.
Vad som är underbart med dina läger jämfört med många andra  är din ödmjukhet och focus på att deltagarna oavsett nivå får vad man behöver av löpning inspiration och glädje ,som jag brukar säga till dom jag springer med att när väl löparträsket har öppnat sig så är det oändligt man kommer aldrig till slutet om man själv inte vill det.
Som avslutning håll kvar vid ditt positiva jordnära och glädjespridande sätt tappa aldrig det.
/Dan från Umeå
Tack Dan för dessa ord.

 

Anna finner glädjen och strukturen

Du som coach, min personliga tränare, har hjälp mig på vägen att utveckla min löpning. Är mer uthållig och pulsen vid distanslöpning är mycket lägre och kan därmed hålla högre hastighet på samma puls som tidigare. Jag tål högre hastigheter mer och klarar av att ”plåga” min kropp på intervallerna under längre tid än tidigare. Du har utmanande träningsupplägg, men framförallt är träningen mycket rolig och varierande:) känns alltid kul att träna, trots att vissa dagar är mer motiga än andra! Jag är så tacksam och nöjd med dig som min personliga coach!!!!

 

Agneta fann glädjen

Innan jag började löpträna med Johanna hade jag fastnat i att ofta springa samma sträcka gång efter gång, från A till B…
Se till kilometrarna som det viktigaste i löpträningen, för att jag skulle känna att det skulle vara bra. Pressade mig själv för hårt ibland, kände inte efter vad kroppen signalerade till mig. Ibland gav jag upp och lät träningen vara ett tag. Det kändes ganska trist, oinspirerande till slut.

Sommaren 2015 var jag för fösta gången med på ett löpläger i Överkalix. Jag upptäckte glädjen i löpningen igen tillsammans med andra i grupp.
På det lägret fick jag bland annat lära mig: Hur kan jag variera min löpning, hur kan jag lägga upp det för att löpningen ska bli av, hur vill jag att det ska kännas i kroppen under och efter ett pass, hur träna även på löpteknik.
Det gav mersmak, en löpkurs på hösten i Luleå, Ormberget. Den gav inspiration under hösten/vintern och det var värt varje resa att åka och vara med där.
Även provat coaching via mail och träningsprogram och tack vara det har jag hållit fast vid träningen och inte gett upp. När jag fick problem med min fot så fanns Johanna där med stöttning och uppmanade mig att lyssna på kroppen, vila och hitta alternativa övningar som komplement till löpningen.

Nu sommaren 2016, stundar snart löpläger nr 2, Björkliden. Vem hade trott det?!
Det är så roligt att löpträna och känna att jag utvecklas i min löpning, att jag orkar mera, trots att det kan vara problem (foten), tiden ibland inte räcker till (livet) och att kanske kunna dela med mig av detta till andra, för inspiration och kunskap det har Johanna utstrålat!!

 

Dan fann inspirationen i naturen:

 

 En massa ord är överflödiga skulle kunna skriva hur många som helst men nöjer mig med detta.  
Första dagens introduktion/presentation var kanon du hade en glad och positiv aura runtomkring dig, och sedan hände något magiskt
 ”då förstod jag denna tjej månar om hembygden på ett alldeles speciellt sätt, du släppte focus på dig själv och la allt krut på att presentera Överkalix på ett bra sätt med kommunalrådet tackar hotellet, Ica som sponsrade ja vi var till och med in i ICA affären och tackade ,lokala företagare som var med och tränade starkt gjort jordnära släp aldrig det beteendet”
  
Sedan så finns det en del ögonblick sekvenser som kommer att finnas kvar i själen, hjärtat och hjärnan tex :
   2 minuters intervallerna jag och Ida sprang/ löpte tillsamman inga ord en knoge mot knoge efter varje intervall var nog  vi behövde inte mera det var våran bubbla som du pratade och då händer det
du kommer springande glad lycklig sprudlande av energi som att vi just gått i mål på ett VM just det ögonblicket kommer att vara livslångt.
  
 /Dan Umeå