Samarbetspartners och hjälp till framtida satsning

För att utvecklas som löpare söker jag ständigt nya samarbetspartners och sponsorer som kan hjälpa mig framåt i min utveckling mot att bli en bättre löpare.
Jag har idagsläget ca 5000 besökare i veckan här på bloggen och på Facebook varierar det mellan 5000 och 15000 i veckan. Den senaste veckan har min Vinden mot kinden-sida på Facebook haft 35000 följare . Totalt har över 118 000 läsare besökt Vinden mot kinden sedan starten. Min blogg har en vision som bygger på mitt egna framgångsrecept med en balans i livet bestående av löpning, sömn, kost, resor och träning.  Jag skriver gärna om olika märken och samarbetar enligt överenskommelse.  För mer info om ett samarbete kan ni maila mig på info@vindemotkinden.se

Några av dem som hjälper mig på olika sätt  är bland annat: Min förening, tack för allt stöd  fått under året 2015.

Sportbutiken Acctive i Luleå som hjälper mig med kläder till vår och vintersäsongen.

Inpuls som ger mig möjlighet att träna alternativ träning och springa på löpbandet när det är isigt utomhus.

Polar m ger mig möjlighet att ha koll på tiden när jag tränar och tävlar!

 

För att ytterligare kunna utvecklas inom min sport söker jag företagsledare som vill hjälpa mig framåt. Det är en kamp att träna på elitnivå och alla tävlingar är inte gratis.  Genom att stödja mig kan man synas på en portal sedd av ca 15000 personer i veckan. Kontakta mig. Ditt bidrag behövs.

Tack/Johanna Nilsson

loggauntitled1

untitled

kg-polar-logo logga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s