Tränings och wellnesshelg på Melderstein herrgård

 

Äntligen.

Den 10 till 12e juni är det dags för vår populära löpweekend , denna gången i vackra Råneå ca 3 mil från Luleå .

Platsen är den vackra bruksherrgården Melderstein som ligger vackert belägen i naturen efter väg 760, 12 km från Råneå. Endast 5 mil från Luleå, Boden och Kalix. Den gamla bruksmiljön har en speciell harmoni och atmosfär som vi har exklusiv tillgång till under helgen. Miljön och naturen utanför passar perfekt för löpning och återhämtning .

Ta chansen att hitta din löparglädje och inspiration genom att komma i bättre form både fysiskt och både på en vacker plats där du får verktyg med att utvecklas som löpare men även lära dig varva ner .

Ingår i priset

Boende i dubbelrum 2 nätter

3 luncher

Två middagar

Frukost och mellanmål

En föreläsning om kost och träning

1 glas bubbel

5 olika träningspass med individuell coaching i löoning och mindfulnessnature.

Exklusiv löpteknik

en gåva för hudvård

Ingår inte.

Dryck ( läsk , vin samt öl ) och basturelaxen.

Bastun kan bokas som tillval  till mindre summa .

Massage kan bokas för 150 kr halvkropp.

Pris

Boka tidigt rabatt:  3400 kr varav 200 kr skänks till Friends för barn och ungdomar mot mobbing. Var med och bidra samtidigt som du hjälper dig själv. mot en bättre hälsa.   Vi har dessutom barn och ungdomsrabatt (300 kr) upp till 18 år.  Vill du ta med dig en respektive som inte tränar och deltar på passen  så kostar det 2000 kr som medföljande i del av av dubbelrum.

Begränsat antal platser , så anmäl dig nu och säkra din plats till en helg med motivation, glädje, pepp och rekreation.

Ledare och ansvarig

Du känner nog igen henne med blomman i håret, den leende löparen och löpcoachen Johanna Nilsson som startat Vinden mot kinden. Johanna brinner för löpning, började sent i livet och vill visa att allt är möjligt om du har kärlek och passion. Hon lär dig hur på ett pedagogiskt sätt och visar verkligen att alla kan springa med rätt verktyg, varsamhet och progression. Johanna är också en av landets bästa långdistanslöpare som har meriter både internationellt och i länet.

 

Anmälan  sker till jonsiponsi@gmail.com

Ange om du har allergier och om du vill dela rum med någon .

 

Varmt välkommen!